search-button
cross-out

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Στους 35 οι νεκροί – Συγκλονιστικές εικόνες της περισυλλογής των σορών

Ανεβαίνει διαρκώς ο αριθμός των νεκρών συμπολιτών μας από την τραγωδία με τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη.
Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Στους 35 οι νεκροί – Συγκλονιστικές εικόνες της περισυλλογής των σορών

Στους 35 ανέρχεται σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες ο αριθμός των νεκρών από την τραγωδία στα Τέμπη, ενώ 53 άτομα νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Θεσσαλίας και της Θεσσαλονίκης.

Αυτή την ώρα γίνονται προσπάθειες απεγκλωβισμού από τα δύο πρώτα βαγόνια του συρμού, ενώ οι ομάδες διάσωσης ανασύρουν σορούς από τον τόπο της τραγωδίας.

Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές.

Ο κύριος Νίκος, διασώστης, που επιχειρεί στο σημείο του δυστυχήματος μίλησε στo MEGA.

«Επιχειρήσαμε 20 εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού από τα τμήματα της Λάρισας, της Κατερίνης και την Ελασσόνας στο σημείο που ήταν το συμβάν. Στα τρία πρώτα βαγόνια δεν ήταν δυνατόν να πλησιάσει κάποιος πολύ. φθάσαμε στις 12μιση η ώρα το βράδυ».

Για την κατάσταση των ανθρώπων που αντίκρισαν περιέγραψε ο διασώστης: «Η κατάσταση ήταν τραγική, καθώς υπήρχαν πολύ νεκροί. Βρήκαμε στα χωράφια 4 με 5 ανθρώπους που δεν ήταν στην ζωή και στα βαγόνια – κυρίως στα τρία πρώτα – δεν ήταν κανένας εν ζωή. Οι τραυματίες βγήκαν την πρώτη μία με μιάμιση ώρα».

Ο διασώστης ανέφερε ότι ανάμεσα στους νεκρούς είναι πολύ νεαρά παιδιά μεταξύ αυτών είναι φοιτητές, είναι χαρακτηριστική η εκτίμηση του «υπήρχαν νέα παιδιά στην πλειονότητά τους, το 80% ήταν νέα παιδιά, κάτω από 30 ετών».

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr