search-button
cross-out

Σύλληψη αστυνομικού στην Λάρισα – Απείλησε την γυναίκα του γιατί αγόρασε ακριβές πάνες

Αστυνομικός καταδικάστηκε από δικαστήριο για απειλή κατά της συζύγου του επειδή αγόρασε ακριβές πάνες
Σύλληψη αστυνομικού στην Λάρισα – Απείλησε την γυναίκα του γιατί αγόρασε ακριβές πάνες

Μακριά φαίνεται πως τράβηξε ο καυγάς ενός ζευγαριού στην Λάρισα, με τον 45χρονο σύζυγο αστυνομικό να συλλαμβάνεται μετά την λογομαχία που είχε με την γυναίκα του για τις… ακριβές πάνες του μωρού τους.

Η σύζυγος του αστυνομικού προχώρησε σε μήνυση κατά του 45χρονου με αποτέλεσμα λίγο αργότερα ο πρώτος να συλληφθεί και να καταδικαστεί από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας με ποινή φυλάκισης 10 μηνών.

Σύμφωνα με το onlarisa.gr, η σύζυγός κατέθεσε χθες, πως η ίδια αγόρασε «τις ακριβές πάνες και όχι αυτές της προσφοράς για το μωρό τους» αι γι’ αυτό το λόγο ο αστυνομικός την απείλησε φραστικά. Επιπλέον, απείλησε πως «θα σπάσει τα πράγματα», με την σύζυγο να προσθέτει στην κατάθεσή της ότι ο γάμος τους αντιμετωπίζει προβλήματα τον τελευταίο καιρό.

Η ίδια πάντως τόνισε ότι ο σύζυγός της δεν την απείλησε με το υπηρεσιακό του περίστροφο, ούτε άσκησε βία πάνω της. «Ατυχές» χαρακτήρισε το περιστατικό στην απολογία του ο 45χρονος κατηγορούμενος, διαβεβαιώνοντας ότι «δεν θα ξανασυμβεί», τονίζοντας επίσης ότι «δεν έβγαλα ποτέ όπλο».

Με τον πρόεδρο του Δικαστηρίου να παρατηρεί τον ρόλο του αστυνομικού και πως δεν θα πρέπει να έρχεται σε αντίθεση με την οικογενειακή του ζωή. Με τον εισαγγελέα τις έδρας να προτείνει την αθώωση του 45χρονου για την παράνομη οπλοφορία, αλλά την ενοχή του για απειλή από αστυνομικό με πυροβόλο όπλο και για απειλή σε βάρος συζύγου κατά τη διάρκεια του γάμου.

Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας έκρινε ένοχο τον 45χρονο αστυνομικό για τις κατηγορίες επιβάλλοντας συνολική ποινή φυλάκισης 10 μηνών με τριετή αναστολή.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr