search-button
cross-out

Σύλληψη του Σεμέδο του Ολυμπιακού: Τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό η 28χρονη φίλη του

Μετά την καταγγελία της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, συνελήφθη ο άσος του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο.
Σύλληψη του Σεμέδο του Ολυμπιακού: Τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό η 28χρονη φίλη του

Ο άσος του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας, καθώς 28χρονη γυναίκα από την Πορτογαλία και φίλη του ποδοσφαιριστή τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση αναφέροντας πως ο Σεμέδο την ξυλοκόπησε, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς.

Μάλιστα, φέρεται να την κλείδωσε έξω από το σπίτι όπου διαμένουν στη Γλυφάδα.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα αστυνομικοί οι οποίοι βρήκαν τη γυναίκα έξω από το σπίτι. Την οδήγησαν στο ΑΤ Αλίμου και συγκεκριμένα στην υπηρεσία Ενδοοικογενειακής Βίας, όπου η 28χρονη προχώρησε στην καταγγελία.

Ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η γυναίκα στο αστυνομικό τμήμα άλλαξε την κατάθεσή της, υποστηρίζοντας πως ήταν υπερβολικά όσα είπε για τις κακώσεις που της προκάλεσε ο ποδοσφαιριστής.

Πάντως, ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού συνελήφθη, οδηγήθηκε στο τμήμα και αφέθηκε ελεύθερος στις περίπου μία τα ξημερώματα. Σε βάρος του σχηματίσθηκε τακτική δικάσιμος για ενδοοικογενειακή βία, ενώ με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος.

Η προηγούμενη σύλληψη
Ο Ρούμπεν Σεμέδο είχε συλληφθεί ξανά στις 27 Αυγούστου του 2021 κατηγορούμενος για ομαδικό βιασμό μίας 17χρονης, στην οικία του.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας αποφάσισαν να αφεθεί ελεύθερος με την επιβολή εγγύησης 10.000 ευρώ ο ποδοσφαιριστής ο οποίος είχε αρνηθεί τον ομαδικό βιασμό. Οι δικαστικοί λειτουργοί αποφάνθηκαν ομόφωνα ότι και ο 40χρονος φίλος του αθλητή -μάνατζερ με καταγωγή από τη Νιγηρία- πρέπει να αφεθεί ελεύθερος για την κατηγορία που έχει αποδοθεί μετά από την μήνυση που υπέβαλε εναντίον τους η καταγγέλλουσα.

Στον 40χρονο επιβλήθηκε η υποχρέωση καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 5.000 ευρώ, ενώ του επιβλήθηκε και ο περιοριστικός όρος της υποχρεωτικής εμφάνισης μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr