search-button
cross-out

Συναγερμός στην Πολεμική Αεροπορία: Kρούσματα κορονοϊού στο στρατόπεδο στην Τρίπολη, 2 σμηνίτες στο νοσοκομείο

Σμηνίτες που παρουσιάστηκαν πριν από μερικές μέρες στην Τρίπολη έχουν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα κρούσματα είναι δεκάδες και δυο σμηνίτες έχουν ήδη μεταφερθεί στο νοσοκομείο με πυρετό.
Συναγερμός στην Πολεμική Αεροπορία: Kρούσματα κορονοϊού στο στρατόπεδο στην Τρίπολη, 2 σμηνίτες στο νοσοκομείο

«Κόκκινος» συναγερμός έχει σημάνει στην Πολεμική Αεροπορία μετά τον εντοπισμό τουλάχιστον 29 κρουσμάτων κορονοϊού στην 124 Πτέρυγα βασικής εκπαίδευσης στην Τρίπολη. Πρόκειται για σμηνίτες της τελευταίας ΕΣΣΟ, που παρουσιάστηκαν στις 16 Νοεμβρίου.

Οι περισσότεροι από τους σμηνίτες που έχουν διαγνωστεί με κορονοϊό είτε έχουν ήπια συμπτώματα, είτε είναι ασυμπτωματικοί. Δυο όμως έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο καθώς είχαν υψηλό πυρετό. Ο ένας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Τρίπολης και ο δεύτερος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας στην Αθήνα. Η κατάστασή τους είναι σταθερή.

Η πτέρυγα έχει μπει σε καραντίνα και ήδη έχει ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ. Πάντως, όπως αναφέρουν πηγές, η ορκωμοσία των νέων σμηνιτών που είναι προγραμματισμένη για τις 11 Δεκεμβρίου, θα γίνει κανονικά.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr