search-button
cross-out

Συνάντηση Τσούκαλη-Καραμαλάκη στο αρχηγείο (Photos)

Όσα έγιναν στη συνάντηση των δύο διακεκριμένων ανδρών
Συνάντηση Τσούκαλη-Καραμαλάκη στο αρχηγείο  (Photos)

Θερμή συνάντηση είχε σήμερα με τον αρχηγό της ΕΛΑΣ αντιστράτηγο Μιχάλη Καραμαλάκη ο Γιώργος Τσούκαλης. Συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν την ευνομία ενώ ο ιδιωτικός ερευνητής τον ευχαρίστησε θερμά για τη συμβολή του στην καταπολέμηση της αρχαιοκαπηλίας και ειδικότερα για την συνδρομή του στην γνωστή περσινή υπόθεση αρχαιοκαπηλίας στη Ρόδο όταν πολυπληθές κλιμάκιο από την υποδιεύθυνση ασφαλείας Ιωαννίνων, με επικεφαλής τον αστυνομικό διευθυντή Βασίλη Μουσελίμη ο οποίος είναι άξιος συμπαραστάτης σε πολλές υποθέσεις, συνόδευσε τον Γιώργο Τσούκαλη και τους συνεργάτες του στην επιχείρηση εντοπισμού σημαντικότατων αρχαιολογικών ευρημάτων.

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο Γιώργος Τσούκαλης παρέδωσε στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ αναμνηστικό μετάλλιο για τα τριάντα χρόνια ενάντια στην αρχαιοκαπηλία ενώ παράλληλα τον ευχαρίστησε θερμά για τα δώρα που εκείνος του προσέφερε.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσούκαλης με δεδομένη την αμφίδρομη σχέση εκτίμησης κι εμπιστοσύνης που υπάρχει ανάμεσα σε εκείνον και τον αρχηγό Μιχάλη Καραμαλάκη είναι βέβαιο ότι θα προκύψουν πολλά και θετικά αποτελέσματα στο μέλλον.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr