search-button
cross-out

«Τα ίδια έλεγε και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος» – Η δίκη μετά τη διάλυση αρραβώνα

O αρραβώνας διαλύθηκε και η ενδοοικογενειακή βία μπήκε και στη δική της ζωή. Η υπόθεση έρχεται από τον Βόλο, με τον 37χρονο να κάθεται στο εδώλιο για τις πράξεις και τα λόγια του…
«Τα ίδια έλεγε και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος» – Η δίκη μετά τη διάλυση αρραβώνα

Ο φόβος και ο τρόμος μίας 26χρονης γυναίκας έγινε ο 37χρονος πρώην αρραβωνιαστικός της στον Βόλο, ο οποίος χθες πέρασε από το αυτόφωρο για σοβαρές απειλές εναντίον της. Στην τελευταία τους επεισοδιακή “συνάντηση” την παρακαλούσε να βγει έξω για να την δει, αλλιώς όπως έλεγε θα έκαιγε το σπίτι της. Μέχρι που τον μάζεψε η αστυνομία.

Ο αρραβώνας τους διαλύθηκε πριν μήνες μετά από 3,5 χρόνια κοινού βίου, αλλά αρχικά κράτησαν επικοινωνία. Κάποια στιγμή η 26χρονη ζήτησε με ασφαλιστικά μέτρα να μην την ενοχλεί καθώς ο 37χρoνος δημιουργούσε επεισόδια. Το τελευταίο από αυτά έγινε στις 15 Σεπτεμβρίου με τις απειλές έξω από το σπίτι της νεαρής και τον 37χρονο να χτυπάει την πόρτα και να φωνάζει πως θα βάλει φωτιά.

Στο δικαστήριο έκλαιγε και δήλωσε στους δικαστές πως την λατρεύει και δεν μπορεί να μην την βλέπει, ότι ποτέ δεν θα της έκανε κακό και δεν θα άγγιζε μια τρίχα από τα μαλλιά της. “Τα ίδια έλεγε και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στην Καρολαϊν και όταν του είπε ότι θα φύγει την σκότωσε “, δήλωσε ο δικηγόρος της 26χρονης.

Οι δικαστές που τον έκριναν ένοχο ανέφεραν πως είναι αδιανόητη η σκέψη πως μπορείς να προσεγγίσεις έναν άνθρωπο προκαλώντας τον φόβο του. Σύμφωνα με το gegonota.news, εάν ο 37χρονος προσεγγίσει ξανά την 26χρονη ή έστω της στείλει μήνυμα στο κινητό θα εκτίσει τρεις μήνες στη φυλακή. Επίσης θα εμφανίζεται για ένα χρόνο στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, δύο φορές το μήνα. Ο 37χρονος έκλαψε γοερά, όταν του ανακοινώθηκε η ποινή.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr