search-button
cross-out

«Τα ισόβια να είναι ισόβια» – Αναβλήθηκε ξανά η δίκη για τον συζυγοκτόνο του Βελβεντού

Αναβλήθηκε και, μάλιστα, επʼ αόριστον η εκδίκαση της έφεσης που είχε καταθέσει για να «σπάσει» τα ισόβια ο συζυγοκτόνος του Βελβεντού, ο οποίος είχε σκοτώσει την 37χρονη Ανθή Λινάρδου και την είχε θάψει σε χωράφι του τον Ιανουάριο του 2016.
«Τα ισόβια να είναι ισόβια» – Αναβλήθηκε ξανά η δίκη για τον συζυγοκτόνο του Βελβεντού

Ο Τάσος Τσιουχάρας είχε κατηγορηθεί επιπλέον και για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της πεθεράς του, για την οποία καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκιση.

Στο Δικαστικό Μέγαρο Κοζάνης προσήλθε εν όψει του εφετείου και η μητέρα της άτυχης Ανθής, εμφανώς καταβεβλημένη. Η χαροκαμένη μάνα είπε λακωνικά για το τι προσδοκά από τη Δικαιοσύνη: «Τα ισόβια να είναι ισόβια. Κάθε φορά που φεύγω για κάποιο δικαστήριο τα παιδιά νιώθουν ανασφάλεια χωρίς εμένα».

Η οικογένεια της Ανθής έχει ταλαιπωρηθεί από τον δικαστικό γολγοθά, καθώς οι αναβολές είναι πολλές. Τα τρία παιδιά της άτυχης Ανθής, 14 ετών ο γιος και 12 ετών τα δίδυμα κοριτσάκια, έχουν πλέον μέσω διαδικτύου αποκτήσει πλήρη εικόνα για το πώς χάθηκε η μητέρα τους και δεν θέλουν την παραμικρή επαφή με τον καταδικασμένο πατέρα τους. Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καστοριάς καταδίκασε το 2017 σε ισόβια κάθειρξη χωρίς κανένα ελαφρυντικό τον τότε 40χρονο Τσιουχάρα για τη δολοφονία.

Το μοιραίο βράδυ της 9ης Ιανουαρίου ο δράστης με τη σύζυγό του είχαν ακόμα έναν καβγά, αφού εκείνη ήθελε να χωρίσουν και να φύγει με τα παιδιά. Οι φωνές τους ακούστηκαν στη γειτονιά. Την επόμενη ημέρα ο ίδιος δήλωσε στο τμήμα την εξαφάνισή της… Παρά το θέατρο που έπαιζε, ότι δηλαδή η γυναίκα είχε φύγει, οι αστυνομικοί τον είχαν στο στόχαστρο και είχαν εντοπίσει αντιφάσεις στις καταθέσεις του. Στις 13 Ιανουαρίου οι αστυνομικοί στράφηκαν στο χωράφι του Τσιουχάρα που ήταν πρόσφατα οργωμένο σε ένα μέρος του. Οταν με εντολή των Αρχών σκάφτηκε το σημείο, αποκαλύφθηκε η φρικτή αλήθεια Ο ίδιος παρακολουθούσε ατάραχος τη σκηνή. Αν και αρχικά προσπάθησε να ξεφύγει βλέποντας τη σορό της Ανθής, στη συνέχεια ομολόγησε ότι την έπνιξε.

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr