Τα μυστικά για το καλό ψήσιμο του οβελία από τους κρεοπώλες
Όχι πολλά καρυκεύματα ούτε ψήσιμο σε δυνατή φωτιά για να γίνει “λουκούμι
Τα μυστικά για το καλό ψήσιμο του αρνιού και του κατσικιού, αποκάλυψε στην ΕΡΤ ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρεοπωλών, κ. Σάββας Κεσίδης, ενόψει Πάσχα.
Όπως είπε, το αρνάκι γάλακτος δεν χρειάζεται ούτε πολλά καρυκεύματα ούτε ψήσιμο σε πολύ δυνατή φωτιά για να γίνει “λουκούμι”, παρά μόνο αλάτι και πιπέρι.
Αναφερόμενος στις τιμές των αμνοεριφίων, ο κ. Κεσίδης είπε ότι φέτος σφάχτηκαν 450.000 αρνιά σε σχέση με τα 700.000 πέρυσι, κι αυτή η έλλειψη αποτυπώνεται και στις τιμές, αφού η ζήτηση φέτος παραμένει η ίδια, όμως η προσφορά είναι μικρότερη, καθώς δεν υπάρχει εμπόρευμα, λόγω Daniel και ζωονόσων( ευλογιάς και πανώλης) τα τελευταία 2,5 χρόνια.
Δείτε το video
Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.