search-button
cross-out

«Τα Χριστούγεννα φέτος, να είναι τα καλύτερα για όλους, και η γέννηση του Χριστού, να αγγίξει την καρδιά μας με αγάπη»

Τα Χριστούγεννα φέτος, να είναι τα καλύτερα για όλους και η γέννηση του Χριστού, να αγγίξει περισσότερο την καρδιά μας με αγάπη.
«Τα Χριστούγεννα φέτος, να είναι τα καλύτερα για όλους, και η γέννηση του Χριστού, να αγγίξει την καρδιά μας με αγάπη»
Και να μπούμε πιο δυνατά και πάντα πνευματικά στο νέο έτος, το οποίο θα έρθει, με πολλή προσευχή και με περισσότερη Εκκλησία και με περισσότερη ανάγνωση του Θείου Λόγου.

Ποιο είναι το πνεύμα των Χριστουγέννων

Και να επιτρέψουμε στους εαυτού μας να γίνουμε περισσότερο γνώστες της αλήθειας του θείου θελήματος του Θεού και έτσι να προσφέρουμε στους εαυτούς μας την ευκαιρία να ζήσουμε με μεγαλύτερα στάδια την αγάπη, στην οποία αποκαλύπτει ο Λόγος του Θεού.

Τα Χριστούγεννα πρέπει να μας φέρουν πιο κοντά στον Χριστό

Φέτος τα Χριστούγεννα να σας συντροφεύσει περισσότερο το συναίσθημα της γέννησης του Χριστού και να σας φέρει πιο κοντά στον Χριστό και έτσι να γευτείτε την χαρά, γιατί όποιος είναι πιο κοντά στον Χριστό, τόσο περισσότερο θα χαίρεται.

Γιατί ο Θεός φέρνει την χαρά, την αγάπη και την σωτηρία και όποιος την θελήσει, ας έρθει κοντά του και ας ακολουθήσει τις οδηγίες που έδωσε.

Το πνεύμα των Χριστουγέννων

enimerotiko.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr