search-button
cross-out

Tae Kwo Do: Το προκλητικό εξώδικο-κάλυψη της μητέρας στον προπονητή που χαστούκισε την κόρη της

Εξώδικο-κάλυψη έστειλε η μητέρα της ανήλικης στον προπονητή που χαστούκισε την κόρη της και στη συνέχεια την έπιασε από τον λαιμό σε πανελλήνιο αγώνα Παίδων Κορασίδων Ταε κβο ντο
Tae Kwo Do: Το προκλητικό εξώδικο-κάλυψη της μητέρας στον προπονητή που χαστούκισε την κόρη της

Με αυτό ζητά από τον ίδιο αλλά και από την ομοσπονδία του αθλήματος να “απέχει από την αναπαραγωγή του συμβάντος στα διάφορα μέσα μαζικής ενημέρωσης ( τηλεόραση, ραδιόφωνο, εφημερίδες, ιστοσελίδες κ.λ.π.), από δηλώσεις σε μέσα μαζικής ενημέρωσης που να αφορούν στο συγκεκριμένο περιστατικό, να παύσει κάθε διαρροή δεδομένων που προσβάλλουν την προσωπικότητα της ανήλικης κόρης μου, από την κοινοποίηση της παρούσας εξώδικης δήλωσης και εφεξής”.

Χθες προκλήθηκε σάλος μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος από την εκπομπή του ΣΤΑΡ “Αλήθειες με τη Ζήνα” στην οποία η μητέρα υπερασπίστηκε τον προπονητή ,φέρνοντας ως δικαιολογία πως είναι διαζευγμένη ,ότι ο συγκεκριμένος  άνδρας “το έκανε μία φορά αυτό και φέρεται σαν πατέρας στις κόρες της”.

Διαβάστε τι γράφει στο εξώδικο η μητέρα της 13χρονης:

Το Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021 έλαβε χώρα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων Ταεκβοντο στο κλειστό γυμναστήριο … Στο πρωτάθλημα αυτό συμμετείχε και η 13χρονη κόρη μου ονόματι. Κατά τη διάρκεια του αγώνα … στο τερέν … ο προπονητής-δάσκαλος της κόρης μου, ο πρώτος από εσάς … συνέστησε την προσοχή της κόρης μου στον αγώνα, όπως όφειλε να κάνει για την επιτυχή απόδοσή της σε αυτόν. Το περιστατικό αυτό έχει λάβει μεγάλη διάσταση με αποτέλεσμα να θίγεται η προστασία της προσωπικότητας της θυγατέρας μου. Ως ασκούσα αποκλειστικώς την επιμέλεια του ανήλικου τέκνου μου δεν συναινώ και δεν δίνω την συγκατάθεσή μου για τη συλλογή, καταχώρηση, επεξεργασία, διακίνηση προσωπικών δεδομένων της θυγατέρας μου μέσω διαδικτύου, ηλεκτρονικών ιστοσελίδων ή άλλων διαδικτυακών ιστοτόπων ( όπως « YOU TUBE ») που πραγματοποιούνται με τη διανομή οπτικοακουστικού υλικού – video με τη μέθοδο « streaming » που λειτουργούν ως διεθνές μέσο διακίνησης πληροφοριών καθώς και μέσω εντύπου τύπου, εφημερίδες, περιοδικά ή και ηλεκτρονικού τύπου ( τηλεόραση – ραδιόφωνο ), διότι θίγει την προσωπικότητα της θυγατέρας μου καθώς και εμού της ιδίας. Η όποια συλλογή, καταχώρηση, επεξεργασία, διακίνηση προσωπικών δεδομένων της θυγατέρας μου μέσω διαδικτύου, ηλεκτρονικών ιστοσελίδων ή άλλων διαδικτυακών ιστοτόπων (όπως κ YOU TUBE ») που πραγματοποιούνται με τη διανομή οπτικοακουστικού υλικού -video με τη μέθοδο « streaming » που και μέσω εντύπου τύπου, εφημερίδες, περιοδικά ή και ηλεκτρονικού τύπου ( τηλεόραση – ραδιόφωνο), χωρίς την συγκατάθεσή μου συνιστά το αδίκημα της διάδοσης συκοφαντικών, δυσφημιστικών και εξυβριστικών ισχυρισμών καθώς και παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Όσον αφορά δε στον προαναφερόμενο προπονητή και δάσκαλο της θυγατέρας μου, δηλώνω ρητά, κατηγορηματικά και ανεπιφύλακτα ότι έχω πλήρη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, στην ιδιότητά του πλέον των 10 ετών και σχετικά με το προαναφερόμενο συμβάν σύστασης για την απόδοσή της και την καλύτερη συγκέντρωσή της στο άθλημα που έλαβε χώρα στις 30 Οκτωβρίου 2021, ουδεμία αξίωση, απαίτηση, επιφύλαξη, διεκδίκηση διατηρώ εναντίον του.

Μετά τα ανωτέρω για λόγους προστασίας της προσωπικότητας της ανήλικής κόρης μου … της οποίας και ασκώ αποκλειστικά την επιμέλεια ΚΑΛΩ Τον πρώτο από εσάς στον οποίο απευθύνεται η παρούσα, … όπως απέχει από την αναπαραγωγή του συμβάντος στα διάφορα μέσα μαζικής ενημέρωσης ( τηλεόραση, ραδιόφωνο, εφημερίδες, ιστοσελίδες κ.λ.π.), από δηλώσεις σε μέσα μαζικής ενημέρωσης που να αφορούν στο συγκεκριμένο περιστατικό, να παύσει κάθε διαρροή δεδομένων που προσβάλλουν την προσωπικότητα της ανήλικης κόρης μου, από την κοινοποίηση της παρούσας εξώδικης δήλωσης και εφεξής

Επίσης μετά τα ανωτέρω για λόγους προστασίας της προσωπικότητας της ανήλικής κόρης μου …της οποίας και ασκώ αποκλειστικά την επιμέλεια καλώ την Ελληνική Ομοσπονδία TAEKBONTO, όπως απέχει από την αναπαραγωγή του συμβάντος στα διάφορα μέσα μαζικής ενημέρωσης ( τηλεόραση, ραδιόφωνο, εφημερίδες, ιστοσελίδες κ.λπ.), απέχει από δηλώσεις που να αφορούν στο συγκεκριμένο περιστατικό, να παύσει κάθε διαρροή δεδομένων που προσβάλλουν την προσωπικότητα της ανήλικης κόρης μου.

ΔΗΛΩΝΩ ΔΕ ΟΤΙ

Επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου κατά παντός τρίτου σε περίπτωση μη συμμόρφωσης στην ανωτέρω δήλωσή μου καθώς και για την υποβολή εγκλήσεως για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης άλλως δυσφήμισης και κάθε παράνομης από τη διαρροή πράξης.”

Χθες ο προπονητής μιλώντας στην ίδια εκπομπή προσπάθησε να δικαιολογήσει την πράξη του:“Ξέρω ότι έριξα δύο φαπούλες ,μπορεί να έδειξα λίγο παραπάνω μπρουτάλ , αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι. Έχω μιλήσει με τους γονείς και έχω πάρει το “πράσινο φως” από αυτούς. Η μητέρα μου έχει πει, αν χρειαστεί να ρίξω καμία “μπατσούλα” παραπάνω να το κάνω! Έχω κάνει τα πάντα για να τις τραβήξω από παλιοπαρέες” είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής που τόνισε ότι έχει αναλάβει το ρόλο του πατέρα.

Πηγή: dikastikoreportaz.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr