search-button
cross-out

Ταμπουρώθηκε στο σπίτι του με όπλα ο «νταής» της Σαλαμίνας

Η κα Εύα, γειτόνισσα του «νταή» που τον κατήγγειλε ότι έχει μπουκάρει στο σπίτι της και την απειλούσε μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» την Τρίτη (9/5) και είπε: «Δεν έγινε απολύτως τίποτα. Μόνο η εκπομπή σας ασχολείται
Ταμπουρώθηκε στο σπίτι του με όπλα ο «νταής» της Σαλαμίνας

Τι έκαναν οι αστυνομικοί ώστε να μην μπορεί να φύγει
Ένα εφιάλτη ζουν κάτοικοι της Σαλαμίνας που έχουν καταγγείλει ότι ένας γείτονας του τους απειλεί και τους δημιουργεί συνεχώς προβλήματα. Ο «νταής» όπως τον αποκαλούν τους έχει επιτεθεί, έχει χειροδικήσει σε βάρος τους ενώ τους λέει ακόμη και πως θα τους σκοτώσει.

Όπως μετέδωσε το πρωί της Τρίτης (9/5) σε σχετικό της ρεπορτάζ η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα Mega» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο το Σάββατο (6/5) αλλά και την Κυριακή στο σπίτι του συγκεκριμένου άνδρα που φέρεται να έχει ψυχολογικά πρόβλημα αναζητούσε η Αστυνομία. Αυτός όμως είχε ταμπουρωθεί στο σπίτι του μαζί με τα όπλα του και δεν τους άνοιγε.

Η Αστυνομία, κατά τις ίδιες πληροφορίες του πήρε τις πινακίδες ώστε να μην μπορεί να φύγει από το σπίτι του αλλά ακόμα δεν έχει συλληφθεί.

«Μας είπαν να κλειστούμε στα σπίτι μας»
Η κα Εύα, γειτόνισσα του «νταή» που τον κατήγγειλε ότι έχει μπουκάρει στο σπίτι της και την απειλούσε μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» την Τρίτη (9/5) και είπε: «Δεν έγινε απολύτως τίποτα. Μόνο η εκπομπή σας ασχολείται. Ήρθε περιπολικό, κορνάρισε και έφυγε. Το ίδιο έγινε και την επόμενη μέρα. Μετά του πήραν τις πινακίδες ώστε να μην μπορεί να φύγει από το σπίτι του».

«Ο επικεφαλής μου είπε πως δεν μπορούν να μπουν στο σπίτι διότι δεν θέλουν να διακινδυνέψουν την ομάδα τους. Μου έδωσε το κινητό του και μου είπε να τον πάρω τηλέφωνο όταν βγει, και να κλειστούμε στα σπίτια μας. Βγήκε όταν έφυγε η αστυνομία, πήρε την κλήση και ξαναμπήκε μέσα» συμπλήρωσε.

news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr