search-button
cross-out

Τέμπη: O Φάνης έζησε, η φίλη του όχι – «Είδα την Ιφιγένεια την μισή μέσα και την μισή έξω»

Τέμπη: Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους τα όσα είπε για πρώτη φορά ο επιζών, Φάνης Ξανθόπουλος, για το τραγικό δυστύχημα
Τέμπη: O Φάνης έζησε, η φίλη του όχι – «Είδα την Ιφιγένεια την μισή μέσα και την μισή έξω»

Νέα μαρτυρία από επιζώντα του δυστυχήματος στα Τέμπη, ο οποίος επέζησε από τη σφοδρή σύγκρουση, αλλά δεν ήταν το ίδιο τυχερή η φίλη του, Ιφιγένεια.

«Μέχρι εκείνη τη στιγμή περνούσαμε όλοι πολύ όμορφα. Όταν έγινε η σύγκρουση ήταν η στιγμή που αντίκρισα την Ιφιγένεια, τη φίλη μου, μετά το μπαμ. Ήμουν στο τρίτο βαγόνι. Ήμουν μέσα, απλά πετάχτηκα. Όταν σηκώθηκα είδα την Ιφιγένεια, την μισή μέσα και την μισή έξω από το τρένο. Η φωτιά ερχόταν σε εμάς. Μου είπαν πως είχε χτυπήσει στο κεφάλι και στο λαιμό», ανέφερε ο Φάνης Ξανθόπουλος, στο MEGA ο οποίος επέζησε από την σύγκρουση των τρένων, όχι όμως και η φίλη του, Ιφιγένεια.

«Δεν πρόλαβα να καταλάβω τίποτα. Ένα μπαμ και ουρλιαχτά. Ο κόσμος προσπαθούσε να βγει από το τρένο. Φώναζα για βοήθεια, αλλά κανείς δεν άκουγε. Μετά από λίγη ώρα ήρθε ένα παιδί και με βοήθησε. Σηκώσαμε την Ιφιγένεια, περπατούσαμε μέσα από τα συντρίμμια. Είχα το κινητό, πήρα τον πατέρα μου τηλέφωνο, βγήκα να ζητήσω βοήθεια. Όταν προσπάθησα να επιστρέψω, μου είπαν πως έπρεπε να φύγω και να πάω με το ασθενοφόρο», πρόσθεσε.

«Έμαθα εκ των υστέρων τι είχε συμβεί στην Ιφιγένεια. Περίμεναν να βγω από το νοσοκομείο για να μου το πουν», συνέχισε.

«Είναι δύσκολο γενικότερα, έχει μείνει ένα τραύμα. Ένα κομμάτι μου έχει μείνει εκεί. Αποφεύγω να θυμάμαι και αυτό είναι το πιο στενάχωρο. Αποφεύγω να θυμάμαι τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου, γιατί αν τις φέρω φοβάμαι πως θα μείνω εκεί», πρόσθεσε ο Φάνης για τον χαμό της Ιφιγένειας.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr