search-button
cross-out

Τέμπη: Ραγίζει καρδιές 8χρονος – «Μισώ τη μαμά μου γιατί μπήκε σε αυτό το τρένο»

Ο πατέρας της άτυχης Έλενας που επέβαινε στο μοιραίο τρένο περιγράφει τις δραματικές στιγμές που ζει η οικογένειά του μετά τη φονική σύγκρουση στα Τέμπη.
Τέμπη: Ραγίζει καρδιές 8χρονος – «Μισώ τη μαμά μου γιατί μπήκε σε αυτό το τρένο»

Ραγίζει καρδιές πατέρας θύματος που χάθηκε στα Τέμπη, ο οποίος περιγράφει τις δραματικές στιγμές που ζει η οικογένειά του. Μάλιστα, αναφέρεται και στον 8χρονο εγγονό του που έχασε τη μαμά του τόσο ξαφνικά και άδικα.

Ο πατέρας της άτυχης Έλενας που επέβαινε στο μοιραίο τρένο, μίλησε στον ΑΝΤ1 για το πώς βιώνουν την απώλεια έναν μήνα μετά. Ο μικρός γιος της κόρη του έμαθε το χαμό της μαμάς του από την πρώτη ημέρα.

«Ο μικρός είναι 8 χρονών, έλεγε ”μισώ τη μαμά μου”, ”γιατί μισείς τη μαμά σου”, του είπα, ”γιατί μπήκε σε αυτό το τρένο”, λέει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παππούς του και πατέρας του θύματος.

«Δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει, ακόμα ονειρευόμαστε. Δεν το πιστεύουμε. Άδικα άνθρωποι ‘έφυγαν’. Άδικα… Δύσκολα είναι τα πράγματα εδώ. Η γυναίκα κάθε μέρα έτσι κι αλλιώς είναι στην κρεβατοκάμαρα. Κλαίει στο δωμάτιο κρυφά να μην την δουν τα μικρά. Τι να κάνει…», προσέθεσε.

Ερωτηθείς εάν τα παιδιά της κόρης του έχουν καταλάβει τι έχει συμβεί, σημειώνει: «Τους το είπα από την πρώτη ημέρα. Είπα στον γαμπρό μου ‘πες το κατευθείαν’, καλύτερα τώρα, παρά να το μάθουν αύριο, μεθαύριο».

Όσο για το αν έχουν δεχτεί ψυχολογική υποστήριξη, απάντησε: «Ψυχολόγος δεν… είπαν τάχα θα έρθουν, αλλά κανένας δεν έχει πάρει τηλέφωνο. Λέγανε και γι’ αυτή τη βοήθεια, ένας όμιλος. Έκανε ο γαμπρός τα χαρτιά, τίποτα. Δεν έχουμε δηλαδή ανταπόκριση από κανέναν, τίποτα.»

Παράλληλα, τόνισε ότι και ο ίδιος αδυνατεί να πιστέψει ότι η κόρη του έχασε την ζωή της, τόσο πρόωρα, βίαια και άδικα. «Όλα είναι αναμνήσεις… Και τα μαλώματα καλά ήτανε. Το βράδυ πάω για ύπνο και προσπαθώ να δω το πρόσωπό της. Και δεν το πιστεύω, δεν το πιστεύω. Εγώ νομίζω κάπου πήγε και ότι θα ξαναγυρίσει», αναφέρει.

«Η γυναίκα μου κοιτάει από το παράθυρο, κάθε μέρα, να την δει να έρχεται από την δουλειά. Και αρχίζει και κλαίει, κοιτώντας έξω από το παράθυρο…», καταλήγει ο πατέρας της Έλενας.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr