search-button
cross-out

Τέμπη: Συγκλονίζει μητέρα θύματος – «Οι γιατροί στη Λάρισα έκλαιγαν μαζί μας»

Τέμπη: «Μας έκανε μια κλήση 23.14 αλλά δεν υπήρχε σήμα, δεν ακούγαμε τίποτα», είπε η μητέρα για την τελευταία φορά που επικοινώνησε με την κόρη της.
Τέμπη: Συγκλονίζει μητέρα θύματος – «Οι γιατροί στη Λάρισα έκλαιγαν μαζί μας»

Την οργή της για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη εξέφρασε μητέρα 20χρονης που έχασε τη ζωή της στην τραγωδία.

Όπως είπε, η κόρη της σπούδαζε στο διεθνές πανεπιστήμιο ειδικής αγωγής στη Θεσσαλονίκη. Πιθανότατα βρισκόταν στο δεύτερο βαγόνι την ώρα της σύγκρουσης.

Η μητέρα της 20χρονης περιέγραψε τις στιγμές μετά την είδηση για τη σύγκρουση των τρένων. Τελευταία φορά μίλησε με την κόρη της γύρω στις 9 το βράδυ, που της είπε ότι θα έχει καθυστέρηση το δρομολόγιο και θα φτάσουν γύρω στις 12 τα μεσάνυχτα.

«Μας έκανε μια κλήση 23.14 αλλά δεν υπήρχε σήμα, δεν ακούγαμε τίποτα», είπε η μητέρα.

Αμέσως πήγε στο νοσοκομείο της Λάρισας για να ενημερωθεί. Ούσα και η ίδια γιατρός είπε ότι γνωρίζει πώς είναι να δουλεύουν σε τέτοιες συνθήκες. «Το νοσοκομείο έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Οι συνάδελφοι έκλαιγαν μαζί μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για την αντιμετώπιση του συμβάντος από την κυβέρνηση και τα μέτρα που ελήφθησαν, είπε: «Εγώ ταλαιπωρούμαι από τις κυβερνήσεις που τις πληρώνω για να μου σκοτώνουν το παιδί. Η αηδία έχει και ένα όριο.»

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr