search-button
cross-out

Τέμπη: «Το παιδί μας είναι στο χέρι της Παναγίας» – Τι λέει η μητέρα του μοναδικού επιζώντα του 1ου βαγονιού

Μάχη στην μονάδα εντατικής θεραπείας στο Γενικό νοσοκομείο της Λάρισας εξακολουθεί να δίνει ο 20χρονος ο οποίος είναι και ο μοναδικός που έχει διασωθεί από το πρώτο βαγόνι του τρένου στα Τέμπη.
Τέμπη: «Το παιδί μας είναι στο χέρι της Παναγίας» – Τι λέει η μητέρα του μοναδικού επιζώντα του 1ου βαγονιού

Ο νεαρός φέρει βαρύτατες κρανιογκεφαλικές κακώσεις και έχει υποστεί μέσα σε 12 ώρες δύο επεμβάσεις με σκοπό να αποσυμπιεστεί το κεφάλι του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του από την σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Η μητέρα του μιλώντας στην εκπομπή Live News ανέφερε: «Ο Γεράσιμος, το παιδί μας είναι στο χέρι της Παναγίας. Περιμένουμε την ενημέρωση των γιατρών κάθε μέρα, ευελπιστώντας σε ένα θαύμα. Το παιδί μου θέλει όλοι γύρω του να χαμογελούν, είναι ένα χαμογελαστό παιδί.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που προσεύχονται για τον γιο μας και εκφράζουν την συμπαράστασή τους. Ο Γεράσιμος συνθέτει μουσική, του έχω φέρει να ακούει τις μουσικές του. Οι γιατροί του νοσοκομείου, οι νοσηλευτές, είναι άγγελοι, κάνουν για το παιδί μας ό,τι περνάει από το χέρι τους».

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr