search-button
cross-out

Θάνατος κομμώτριας στην Πάτρα: «Δεν έχεις τίποτα. Απλά έχεις ανέβει ένα σκαλοπάτι πόνου», την καθησύχασε ο χειρουργός της

«Η Χαρά θα ζούσε σήμερα εάν ο γιατρός της είχε ενεργήσει όπως θα έπρεπε», λένε οι δικηγόροι της 57χρονης
Θάνατος κομμώτριας στην Πάτρα: «Δεν έχεις τίποτα. Απλά έχεις ανέβει ένα σκαλοπάτι πόνου», την καθησύχασε ο χειρουργός της

Εκπλήσει δυσάρεστα ο τρόπος που αντιμετώπισε ο χειρουργός την 57χρονη κομμώτρια από την Πάτρα, μετά από την επέμβαση για λιποαναρρόφηση. Η γυναίκα αισθανόταν έντονη αδιαθεσία και πόνους και εκείνος την καθησύχασε, λέγοντας της μεταξύ άλλων: «Δεν έχεις τίποτα. Απλά έχεις ανέβει ένα σκαλοπάτι πόνου»

Η οργή ξεχειλίζει από τον γιο της 57χρονης: «Κάθε μέρα αυτό που σκέφτομαι και θέλω είναι να μην υπάρξουν ανάλογες περιστάσεις σε κανέναν άνθρωπο. Θέλω να γίνουν τα πάντα για να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη», είπε ο γιος της αποθανούσας κομμώτριας στην εκμποή «Live News» του Mega,

Αυτά τα δύο παιδιά ακόμα δεν ξέρουν από τι πέθανε η μητέρα τους. Αν έφταιγε η επέμβαση, αν είχε κάποιο άλλο πρόβλημα υγείας ή αν χάθηκε πολύτιμος χρόνος στις ώρες που ακολούθησαν καθώς η γυναίκα αυτή πήγε σε τρία διαφορετικά νοσοκομεία χωρίς να λάβει καμία απάντηση για το τι συνέβαινε στον οργανισμό της.

«Ζαλιζόταν και την πονούσε έντονα το κεφάλι»

Η γυναίκα πονούσε από το απόγευμα της Δευτέρας όταν και αποχωρούσε χειρουργημένη από την ιδιωτική κλινική της Γλυφάδας, με τον γιατρό να την καθησυχάζει και να την διαβεβαιώνει.

Οι πόνοι όμως γίνονταν αφόρητοι ώρα με την ώρα. Όταν άρχισαν οι ζαλάδες και οι πόνοι στο κεφάλι, η 57χρονη θέλησε και πάλι να επικοινωνήσει με τον γιατρό που την χειρούργησε. Μάταια όμως. Όσες φορές και να κάλεσε στην κλινική δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία.

«Ενώ κοιμόμασταν ήρθε και με ξύπνησε. Ζαλιζόταν και την πονούσε έντονα το κεφάλι. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον γιατρό αλλά δεν τα κατάφερα. Έτσι την πήγα στο Ιπποκράτειο», είπε η κόρη της 57χρονης.

Στο Ιπποκράτειο οι γιατροί εντόπισαν στην ασθενή αυξημένα λευκά αιμοσφαίρια. Στο άκουσμα αυτού του ευρήματος, η 57χρονη καλεί και πάλι τον πλαστικό χειρουργό και αυτήν την φορά τον εντοπίζει.

«Φύγε από εκεί που είσαι κι έλα στην ιδιωτική κλινική που εργάζομαι γιατί εγώ ξέρω τι σου έχω χορηγήσει», φέρεται να είπε ο γιατρός στην 57χρονη.

Όπως ήταν φυσικό, η 57χρονη κάνει αυτό που της λέει ο γιατρός της. Φεύγει από το Ιπποκράτειο και πάει στο ιδιωτικό νοσοκομείο που εργάζεται.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Live News, η γυναίκα θα εμφανίσει για πρώτη φορά εξάνθημα στο πόδια. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που οι γιατροί της συνέστησαν να γίνει τρίπλεξ.

«Δεν έχεις τίποτα»

Σύμφωνα με πληροφορίες του Live News, εκείνο το βράδυ την εξέτασε ο ίδιος ο γιατρός που την χειρούργησε ο οποίος για μια ακόμα φορά την καθησύχασε.

«Δεν έχεις τίποτα. Απλά έχεις ανέβει ένα σκαλοπάτι πόνου», είπε ο γιατρός στην 57χρονη.

Οι γιατροί στο ιδιωτικό νοσοκομείο της συστήνουν περαιτέρω εξετάσεις, ωστόσο η 57χρονη αρνείται να δώσει παραπάνω χρήματα από εκείνα που είχε δώσει ήδη για την επέμβαση.

Κανείς δεν γνωρίζει αν και τι είδους εξετάσεις έγιναν στην γυναίκα καθώς ο φάκελος από την κλινική δεν έχει σταλεί ακόμα στα χέρια των συγγενών.

«Θα ζούσε σήμερα εάν ο γιατρός της είχε ενεργήσει όπως θα έπρεπε»

Η Ευγενία Πηγουνάκη και η Νικολέτα Βρυώνη, δικηγόροι του θύματος, μίλησαν στην ίδια εκπομπή για την υπόθεση.

«Το μήνυμα από την οικογένεια είναι να μην βιώσει κανείς άλλος ό, τι και αυτοί. Η Χαρά απευθύνθηκε στον συγκεκριμένο γιατρό, ο οποίος είναι πλαστικός χειρουργός, και λέει πως είναι εξιδεικευμένος στην λιποαναρρόφηση», είπε η κ. Βρυώνη.

«Υπάρχει συγκεκριμένο πρωτόκολλο το οποίο επιβάλει προεγχειρητικός έλεγχος που δεν έγινε και μετεγχειρουργική παρακολούθηση. Ούτε αυτό έγινε. Υπήρχε καμπανάκι γιατί οι εξετάσεις ήταν διαταραγμένες. Η Χαρά θα ζούσε σήμερα εάν ο γιατρός της είχε ενεργήσει όπως θα έπρεπε».

news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr