search-button
cross-out

«Θέλω να σας πω κάτι» – Πώς η 7χρονη μαθήτρια αποκάλυψε ότι την έδεσαν και την φίμωσαν στις τουαλέτες του σχολείου

Σύμφωνα με την καταγγελία των γονέων της, η μαθήτρια της Α’ Δημοτικού βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη στις τουαλέτες του σχολείου της. Την έλυσαν συμμαθήτριές της και όπως υποστηρίζει πίσω από την απαράδεκτη αυτή πράξη κρύβονται παιδιά μεγαλύτερης τάξης, που δεν τα γνώριζε. 
«Θέλω να σας πω κάτι» – Πώς η 7χρονη μαθήτρια  αποκάλυψε ότι την έδεσαν και την  φίμωσαν στις τουαλέτες του σχολείου

Σοκ προκαλεί το νέο περιστατικό ακραίου bullying με θύμα μια 7χρονη μαθήτρια της Α’ Δημοτικού που την έδεσαν και τη φίμωσαν με ταινία στις τουαλέτες του σχολείου, σε περιοχή των βορείων προαστίων. Οι γονείς του κοριτσιού έφτασαν στη ΓΑΔΑ το απόγευμα της Πέμπτης (25/5), προκειμένου να υποβάλλουν καταγγελία.
Κρατώντας σφιχτά το χέρι της μητέρας της, η 7χρονη ανέβηκε στον 8ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης για να εξιστορήσει στους αστυνομικούς όσα συνέβησαν σήμερα στο σχολείο της.

Σύμφωνα με την καταγγελία των γονέων της, η μαθήτρια της Α’ Δημοτικού βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη στις τουαλέτες του σχολείου της. Την έλυσαν συμμαθήτριές της και όπως υποστηρίζει πίσω από την απαράδεκτη αυτή πράξη κρύβονται παιδιά μεγαλύτερης τάξης, που δεν τα γνώριζε.

Οι αστυνομικοί αφού πάρουν κατάθεση από την 7χρονη θα πρέπει να πάνε στο σχολείο για να ταυτοποιήσουν τους μαθητές- δράστες της επίθεσης εις βάρος της, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κατερίνας Μαστραντωνάκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Με γρατζουνιές στο πρόσωπο το παιδί

To Star παρουσίασε φωτογραφίες που δείχνουν τις γρατσουνιές στο πρόσωπο της μικρούλας. Ο πατριός της σοκαρισμένος περιέγραψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού πώς ακριβώς έγινε η επίθεση στο παιδί.

«Μαμά έχει συμβεί κάτι. Θέλω όμως να στο πω στο σπίτι» ήταν τα λόγια της 7χρονης στη μητέρα της όταν πήγε στο σχόλασμα να την πάρει από το σχολείο.

«Της είπε το παιδί ότι ήταν δεμένο στα χέρια και με ταινία στο στόμα. Δεν ξέρω ποια παιδιά, παιδιά μεγαλύτερων τάξεων. Εκφοβισμός, bullying αλλά σε υπερθετικό βαθμό», περιέγραψε ο πατριός του κοριτσιού.

«Έχει σημάδι από την ταινία στο πρόσωπο. Την έλυσαν φίλες της. Ήταν σε κατάσταση σοκ» πρόσθεσε ο πατριός της μικρής μαθήτριας.

Οι γονείς με το που έμαθαν από τη μικρή για το περιστατικό bullying αμέσως πήγαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να καταγγείλουν το περιστατικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, το σχολείο αρνείται ότι συνέβη το περιστατικό. Το υπουργείο Παιδείας ενημερώθηκε για την καταγγελία και την εξετάζει.

reader.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr