search-button
cross-out

Θεσσαλονίκη: Ανατριχιαστική καταγγελία για ασέλγεια στην 13χρονη ανιψιά του και μία ανήλικη φίλη της

Η καταγγελία έφερε τη σύλληψη του 38χρονου στη Θεσσαλονίκη, που κατηγορείται για ασέλγεια. Τι αναφέρεται στη δικογραφία που σχηματίστηκε…
Θεσσαλονίκη: Ανατριχιαστική καταγγελία για ασέλγεια στην 13χρονη ανιψιά του και μία ανήλικη φίλη της

Η νέα υπόθεση για ασέλγεια σε βάρος ανήλικων παιδιών στη Θεσσαλονίκη, σοκάρει και προβληματίζει. Ως δράστης φέρεται ο θείος ενός εκ των δύο παιδιών που έκαναν την καταγγελία. Όπως αναφέρεται ο 38χρονος μπήκε στο δωμάτιο της 13χρονης ανιψιάς του και προχώρησε σε αρρωστημένες πράξεις τόσο σε βάρος της, όσο και σε βάρος της 12χρονης που ήταν μαζί της, στο δωμάτιο. Το λόγο πλέον έχει η δικαιοσύνη που καλείται να αξιολογήσει όλα τα στοιχεία.

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η νέα υπόθεση ασέλγειας σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών, στη Θεσσαλονίκη. Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δέλτα, έπειτα από σχετική καταγγελία, προχώρησαν στη σύλληψη ενός 38χρονου σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με τη καταγγελία, ο 38χρονος, τα ξημερώματα της Δευτέρας, στην περιοχή των Κυμίνων στη Θεσσαλονίκη και ενώ βρισκόταν στο σπίτι της αδελφής του, μπήκε στο δωμάτιο όπου κοιμόντουσαν η 13χρονη ανιψιά του και ένα 12χρονο κορίτσι και προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της τελευταίας.

Επίσης, όπως καταγγέλθηκε, μέσα Αυγούστου μπήκε στο δωμάτιο της ανιψιάς του και ενήργησε ασελγείς πράξεις σε βάρος της. Σύμφωνα με το thestival.gr, ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr