search-button
cross-out

Θεσσαλονίκη: Aύριο η κηδεία της 50χρονης Ελισάβετ που τη σκότωσαν τα σκυλιά

Το τελευταίο αντίο θα πουν συγγενείς και φίλοι στην 50χρονη Ελισάβετ αύριο Τρίτη (12.12.2023), καθώς θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της στις 11:30 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Νεοχωρούδας στη Θεσσαλονίκη, λίγα 24ωρα μετά τη δολοφονική επίθεση των σκυλιών που της στέρησαν τη ζωή.
Θεσσαλονίκη: Aύριο η  κηδεία της 50χρονης Ελισάβετ που τη σκότωσαν τα σκυλιά

Η 50χρονη Ελισάβετ έχασε τη ζωή της μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε από τα σκυλιά ενός 37χρονου στη Θεσσαλονίκη χθες Κυριακή (10.12.2023), ο οποίος συνελήφθη και παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον των Αρχών για να λάβει τελικά προθεσμία για την απολογία του για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr από την ιατροδικαστική έκθεση στη σορό της άτυχης 50χρονης που ξεψύχησε στον κήπο του σπιτιού της έξω από τη Θεσσαλονίκη εξαιτίας της επίθεσης τριών σκυλιών του 37χρονου γείτονά της, τα τραύματα που βρέθηκαν σοκάρουν.

Η 50χρονη γυναίκα φέρει πολλαπλά πλήγματα σε όλη την επιφάνεια του σώματός της, καθώς εντοπίστηκαν τουλάχιστον δέκα δαγκωματιές.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του 37χρονου ιδιοκτήτη των τριών σκύλων κακουργηματική δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο και τον παρέπεμψε να απολογηθεί την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου στον ανακριτή, με το σκεπτικό ότι δεν είχε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την φύλαξη των ζώων του στον προαύλιο χώρο του σπιτιού του.

«Ξεψύχησε στον κήπο», δήλωσε στο newsit.gr ο πρώην σύζυγος της 50χρονης γυναίκας.

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr