search-button
cross-out

Θεσσαλονίκη: «Δεν θέλει να βγει από το σπίτι» – Συγκλονίζει η μητέρα της 15χρονης που ξυλοκοπήθηκε από ανήλικες

«Η κόρη μου είναι ψυχολογικά χάλια, δεν θέλει να πάει σχολείο, δεν θέλει να βγει από το σπίτι», δήλωσε η μητέρα της 15χρονης από την Τούμπα, που έπεσε θύμα του ξυλοδαρμού από συνομήλικές της, ένα ακόμη περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων που έχει συγκλονίσει τη Θεσσαλονίκη.
Θεσσαλονίκη: «Δεν θέλει να βγει από το σπίτι» – Συγκλονίζει η μητέρα της 15χρονης που ξυλοκοπήθηκε από ανήλικες

Η μητέρα της 15χρονης που δέχτηκε τον άγριο ξυλοδαρμό από τις συνομήλικές της στη Θεσσαλονίκη, μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Τετάρτης (31.01.24), περιέγραψε καρέ καρέ πώς συνέβη η σοκαριστική επίθεση.

Και συνέχισε: «Επειδή αρνήθηκε τα δικά τους τα λόγια, την περικύκλωσαν ανάμεσα στα αυτοκίνητα και άρχισαν να την φτύνουν. Και η μικρή αντιστάθηκε. Και όπως μιλούσαν, σηκώθηκε η μία και της δίνει μια γροθιά στο μάτι και έπεσε. Και πέφτοντας χτυπάει το κεφάλι της στο πεζοδρόμιο».

Σημειώνεται πως μέχρι τώρα έχουν συλληφθεί πέντε ανήλικες, 15 ετών όλες. Η παρέα των κοριτσιών κατηγορείται για εξύβριση και σωματικές βλάβες, ενώ μία ακόμα αναζητείται για να συλληφθεί, στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Ακόμα, οι αστυνομικοί προχώρησαν σε επτά συλλήψεις γονέων που κατηγορούνται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων, ενώ τρεις γονείς αναζητούνται για να συλληφθούν με την αυτόφωρη διαδικασία.

Υπενθυμίζεται πως μία ανήλικη χτύπησε στο αριστερό μάτι την 15χρονη, τη στιγμή που μία άλλη 15χρονη βιντεοσκοπούσε το σκηνικό.

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr