search-button
cross-out

Θεσσαλονίκη: «Εγώ τη σκότωσα» ομολόγησε ο παιδοκτόνος – Γιατί έπνιξε την κόρη του με τα ίδια του τα χέρια

«Εγώ τη σκότωσα. Δεν άντεχα άλλο να τη βλέπω σε αυτήν την κατάσταση, να υποφέρει από την ασθένεια της…». Με αυτά τα λόγια, ο 69χρονος πατέρας που έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια τη 42χρονη κόρη του στη Θεσσαλονίκη, δικαιολόγησε στον γιό του την πράξη του.
Θεσσαλονίκη: «Εγώ τη σκότωσα» ομολόγησε ο παιδοκτόνος – Γιατί έπνιξε την κόρη του με τα ίδια του τα χέρια

Όπως είπε και στους αστυνομικούς για το άγριο έγκλημα στη Θεσσαλονίκη, η κόρη του, η Κατερίνα, έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας, ήταν σε άσχημη κατάσταση και βασανιζόταν από την ασθένειά της.

Όλα ξεκίνησαν στις επτά χθες το απόγευμα.

Η πόρτα ήταν κλειδωμένη, με τα κλειδιά μπήκε στο σπίτι και βρήκε νεκρή την αδελφή του στο μπάνιο του διαμερίσματος.

Αμέσως κάλεσε το ΕΚΑΒ, όμως ήταν αργά…

Παράλληλα, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που έφτασαν στο σημείο ενημέρωσαν προφορικά τον ιατροδικαστή τόσο για τις συνθήκες ανεύρεσης της 42χρονης όσο και για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της θανούσας.

Δυο ώρες αργότερα ο αδελφός της νεκρής με περιπολικό της Αστυνομίας μετέβη στο σπίτι που μένει ο πατέρας τους στην Τούμπα, καθώς δεν απαντούσε στο τηλέφωνο…

Μόλις μπήκαν στο διαμέρισμα τον εντόπισαν στο πάτωμα της κουζίνας, μέσα σε μια λίμνη αίματος. Είχε ένα σοβαρό τραύμα στην κοιλιά ενώ δίπλα του ήταν πεσμένο ένα ψαροντούφεκο.

Ο 69χρονος είπε στο γιο τους και τους αστυνομικούς πως το μεσημέρι της ίδιας ημέρας σκότωσε την κόρη του στο διαμέρισμα της γιατί δεν άντεχε να τη βλέπει να υποφέρει από την ασθένειά της.

Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, μπήκε αμέσως στο χειρουργείο και διαπιστώθηκε ότι φέρει τρία τραύματα στο αριστερό ημιθωράκιο και στο επιγάστριο.

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr