search-button
cross-out

Θεσσαλονίκη: Είμαι συντετριμμένη, θα με βρει απέναντί του, λέει η μητέρα του συντρόφου της Γεωργίας

«Έχω σοκαριστεί, δεν το περίμενα κάτι τέτοιο» λέει από την πλευρά της η αδερφή του
Θεσσαλονίκη: Είμαι συντετριμμένη, θα με βρει απέναντί του, λέει η μητέρα του συντρόφου της Γεωργίας

Ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα και δύο πλημμελήματα άσκησε η εισαγγελέας σε βάρος των δύο ανδρών που κατηγορούνται για τη δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας, η σορός της οποίας βρέθηκε χθες το απόγευμα σε θαμνώδη περιοχή, έξω από τη Θεσσαλονίκη, επτά 24ωρα μετά την εξαφάνισή της.

Ως δράστες κρατούνται ο 39χρονος σύντροφός της και ο 34χρονος φίλος του, που σύμφωνα με την απαγγελθείσα ποινική δίωξη αντιμετωπίζουν τις πράξεις της ανθρωποκτονίας με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της διακοπής κύησης, της ληστείας (όλες κατά συναυτουργία), όπως επίσης της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Θα με βρει απέναντί του, λέει η μητέρα του 39χρονουΤην ίδια στιγμή, η μητέρα του 39χρονου δηλώνει συντετριμμένη και του ζητά να ομολογήσει.

«Δεν μπορούσα πότε να βάλω με το μυαλό μου ότι θα κάνει αυτό το πράγμα. Γιατί το έκανε; Αυτό θέλω να μάθω. Είμαι συντετριμμένη. Δεν ξέρω τι να πω. Δεν πίστευα ποτέ ότι το παιδί μου θα κάνει τέτοιο πράγμα. Συλλυπητήρια στην οικογένεια» τόνισε αρχικά η ίδια μιλώντας στο Star και στις Αλήθειες με τη Ζήνα.

“Όταν το έμαθα τρελάθηκα, είπα αποκλείεται να το έκανε. Είναι ένα φρικτό έγκλημα, τι να πω σε αυτή τη μάνα, σε αυτό το παιδάκι το 13χρονο; Να μην τον νιώσει καμία μάνα αυτόν τον πόνο που νιώθει τώρα αυτή η γυναίκα. Εγώ τα έβαλα με όλους, είπα αποκλείεται το παιδί μου να το έχει κάνει, όμως τώρα θα με βρει απέναντί του. Όσο σκληρό και να φαίνεται αυτό. Θέλω, αν με ακούει εκεί που είναι να ομολογήσει, γιατί πλεόν είναι όλα τα στοιχεία εναντίον του. Γιατί το έκανε;» πρόσθεσε.

«Έχω σοκαριστεί. Συλλυπητήρια στην οικογένεια, δεν έχω κάτι άλλο να πω. Δεν το περίμενα κάτι τέτοιο» είπε από την πλευρά της η αδερφή του.

protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr