search-button
cross-out

Θεσσαλονίκη: Εκβίαζε 17χρονη με γυμνή της φωτογραφία-Τι ζητούσε να κάνει για να μην τη διασύρει

Ο εκβιασμός της άτυχης κοπέλας στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε το 2022 όταν το θύμα έστειλε στον φερόμενο ως δράστη μια γυμνή φωτογραφία της…
Θεσσαλονίκη: Εκβίαζε 17χρονη με γυμνή της φωτογραφία-Τι ζητούσε να κάνει για να μην τη διασύρει

Τον θεώρησε φίλο της και έκανε ένα λάθος που την έβαλε σε περιπέτειες. Ο εκβιασμός της 17χρονης στη Θεσσαλονίκη, κράτησε μήνες, με την ίδια κάποια στιγμή να βρίσκει τη δύναμη να απευθυνθεί στην αστυνομία. Από εκείνο το σημείο, άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης και πλέον σε βάρος του 20χρονου που ταυτοποιήθηκε, σχηματίστηκε δικογραφία.

Μία νέα σοκαριστική υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας έρχεται στο φως της δημοσιότητας από τη Θεσσαλονίκη. Όλα συνέβησαν το 2022, όταν ένας 20χρονος συνομιλούσε μέσω διαδικτύου με μία 17χρονη κοπέλα. Η ανήλικη του έστειλε κάποια στιγμή μια γυμνή της φωτογραφία και στη συνέχεια της έκανε τη ζωή «κόλαση».

Την απειλούσε πως αν δεν στείλει νέες φωτογραφίες, θα δημοσιεύσει αυτή που του έστειλε στο διαδίκτυο.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς, με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδας ταυτοποίησαν τον 20χρονο και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του για περίπτωση παράνομης βίας, σε συνδυασμό με εκδικητική πορνογραφία, Πορνογραφία Ανηλίκων και Νομοθεσία Περί Προσωπικών Δεδομένων.

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr