search-button
cross-out

Θεσσαλονίκη: «Έτσι σκότωσαμε τον 44χρονο υπάλληλο του μίνι μάρκετ»

Στην προανακριτική του απολογία ο 35χρονος φερόμενος ως συνεργός περιέγραψε στις αρχές τον τρόπο που ο 27χρονος προέβη στην ειδεχθή πράξη του.
Θεσσαλονίκη: «Έτσι σκότωσαμε τον 44χρονο υπάλληλο του μίνι μάρκετ»

Σοκαριστικές είναι οι περιγραφές που σύμφωνα με τις πληροφορίες έδωσε ο φερόμενος συνεργός του δράστη της ληστείας μετά φόνου στο ψιλικατζίδικο στη Γρηγορίου Λαμπράκη, στην Τούμπα, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Ενώπιον του Εισαγγελέα ο 35χρονος φέρεται να παραδέχθηκε ότι βρισκόταν μαζί με τον φερόμενο δράστη, ισχυριζόμενος, όμως, ότι δεν γνώριζε πως ο 27χρονος επρόκειτο να ληστέψει το ψιλικατζίδικο, πολλώ δε μάλλον για τη δολοφονία. Υποστήριξε, δε, ότι «κάναμε τον τελευταίο καιρό παρέα».

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, στον 27χρόνο Αλβανικής καταγωγής ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, οπλοχρησία και οπλοκατοχή ενώ σε βάρος του 35χρονου Έλληνα, φερόμενου ως συνεργού, για συνέργεια και κατοχή ναρκωτικών. Ο ίδιος φέρεται να είχε απασχολήσει στις αρχές για κλοπές και ναρκωτικά.

Ο 35χρονος φερόμενος ως συνεργός πέρασε νωρίτερα το κατώφλι του εισαγγελέα και κατόπιν του ανακριτή, από τον οποίον πήρε προθεσμία να απολογηθεί και αποχώρησε από τα δικαστήρια.

Στις επίμονες ερωτήσεις δημοσιογράφων για την αιματηρή ληστεία κατά την αποχώρησή του δεν απάντησε.

Αύριο στον εισαγγελέα ο φερόμενος ως δράστης

Ο φερόμενος ως δράστης Αλβανικής καταγωγής αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον των δικαστικών αρχών.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr