search-button
cross-out

Θεσσαλονίκη: Η 31χρονη που μαχαίρωσε τον σύζυγό της ρωτούσε «πόσο θα μου κοστίσει μια κηδεία»

Θεσσαλονίκη: Αποκαλύψεις για την 31χρονη που τραυμάτισε σοβαρά με μαχαίρι τον σύζυγό της
Θεσσαλονίκη: Η 31χρονη που μαχαίρωσε τον σύζυγό της ρωτούσε «πόσο θα μου κοστίσει μια κηδεία»

Με «όπλο» τους αυτόπτες μάρτυρες θα προχωρήσει η πλευρά του 33χρονου άνδρα που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από την 31χρονη σύζυγό του την Κυριακή στην Ασπροβάλτα της Θεσσαλονίκης.

Όπως είπε ο δικηγόρος του 33χρονου το πρωί της Τρίτης στο MEGA «υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες που λένε ότι η κατηγορούμενη πήρε το μαχαίρι και μαχαίρωσε το σύζυγό της στην καρδιά».

Ο ίδιος περιέγραψε ότι η επίθεση με το μαχαίρι σημειώθηκε μπροστά σε κόσμο «στο τέλος μιας εκδήλωσης». «Υπάρχουν τουλάχιστον 3 αυτόπτες μάρτυρες που λένε ότι η κατηγορούμενη πήρε το μαχαίρι και μαχαίρωσε τον πελάτη μου στο σημείο της καρδιάς. Έχουμε δύο μάρτυρες που θα πιστοποιήσουν κάποια πράγματα που είχε πει η 30χρονη λίγες ώρες νωρίτερα, που ρωτούσε πόσο θα της στοίχιζε μια κηδεία ώστε να γλυτώσει από το σύζυγό της» συμπλήρωσε ο δικηγόρος του θύματος.

Όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του 33χρονου ο δικηγόρος του είπε «χθες είχαμε θετικές εξελίξεις για την υγεία του εντολέα μου. Μέχρι εχτές η κατάστασή του ήταν οριακή. Για ελάχιστα χιλιοστά δεν είχαμε το μοιραίο».

«Δεν υπήρχε κανένας καβγάς πριν το συμβάν. Ο εντολέας μου έλεγε ότι έκανε υπομονή για το παιδάκι δύο ετών που έχουν. Η οικογένεια έχει βρει ότι η κατηγορούμενη έχει ένα παρελθόν και στη χώρα καταγωγής της» πρόσθεσε ο δικηγόρος του 33χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι είχε απασχολήσει τις αρχές ξανά πριν από περίπου τρεις μήνες, όταν η γυναίκα είχε καταθέσει μήνυση για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του 33χρονου με τη δίκη να εκκρεμεί καθώς έχει αναβληθεί δυο φορές.

Από την πλευρά της η 31χρονη γυναίκα που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, φέρεται να υποστήριξε ότι ήταν ο σύζυγός της που έπεσε πάνω στο μαχαίρι που κρατούσε η ίδια.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr