search-button
cross-out

Θεσσαλονίκη: «Η κόρη μου αύριο θα είχε γενέθλια. Η Ειρήνη μου ήταν η αδυναμία μου…» – Συγκλονίζει ο πατέρας της 24χρονης που βρέθηκε νεκρή

Τα αίτια του θανάτου της 24χρονης κοπέλας που βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού της ερευνώνται από τις Αρχές στη Θεσσαλονίκη. Εξετάζεται η πιθανότητα να έπαθε ηλεκτροπληξία στο μπάνιο του σπιτιού της και να πέθανε. Ο πατέρας της ξεσπάει στο newsit.g
Θεσσαλονίκη: «Η κόρη μου αύριο θα είχε γενέθλια. Η Ειρήνη μου ήταν η αδυναμία μου…» – Συγκλονίζει ο πατέρας της 24χρονης που βρέθηκε νεκρή

Η 24χρονη κοπέλα ζούσε με τον σύντροφο της στο διαμέρισμα που τελικά βρέθηκε νεκρή. Ο σύντροφος της, όπως είπε στους αστυνομικούς, είχε φύγει για 20 λεπτά από το σπίτι για να αγοράσει τροφή για τις γάτες που φρόντιζε. Όταν επέστρεψε, είδε βρήκε την κοπέλα νεκρή στο μπάνιο, έχοντας αφήσει και ανοιχτό τον θερμοσίφωνα. Αμέσως κάλεσε την αστυνομία. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να καταβάλλουν προσπάθειες να την επαναφέρουν, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.

Το πόρισμα από την ιατροδικαστική εξέταση που αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο, θα δώσει φως στην υπόθεση.

Ο πατέρας της άτυχης 24χρονης ξεσπάει στο newsit:

Δε μπορώ να καταλάβω τι έγινε, μου το είπε ο σύντροφος της από το τηλέφωνο. Θα πρέπει να δούμε αν είναι πραγματικά έτσι όπως τα λέει αυτός. Μου έδειχνε ότι την αγαπούσε πάρα πολύ, δε ξέρω όμως πως μπορεί να ήταν μέσα στο σπίτι όταν ζούσαν οι δύο τους. Μου είπε ότι έφυγε από το σπίτι για να πάρει τροφή για τις γάτες και επέστρεψε περίπου 20 λεπτά αργότερα και τη βρήκε μέσα στο μπάνιο ξαπλωμένη και μελανιασμένη.


Με τον σύντροφο της είχαν πολύ μεγάλη διαφορά ηλικίας, πάνω από 30 χρόνια.

Γνωρίστηκαν στην Έδεσσα όταν η κόρη μου ήταν 17-18 ετών. Κάθε πατέρας σκέφτεται το κακό. Δε μπορεί η Ειρήνη να έφυγε γερή από το σπίτι, να την πάρει να μείνει μαζί του και να μου την στείλει πεθαμένη. Αυτό είναι που με τρώει. Δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας.

Μου είπε απίστευτα πράγματα, ηλεκτροπληξία, καρδιά, εμβόλια, εγώ πως να τον πιστέψω; Ούτε γιατρός είμαι, ούτε πόρισμα μπορώ να βγάλω, με αυτό θα ασχοληθεί ο ιατροδικαστής. Δε ξέρω γιατί μου έκρυβε ότι είναι Θεσσαλονίκη, ίσως να μην ήθελε εμάς για κάποιον λόγο.

Μιλούσαμε μέχρι αργά πριν δύο ημέρες με το κορίτσι μου. Φαινόταν μια χαρά, δε την προβλημάτιζε τίποτα».

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr