search-button
cross-out

Θεσσαλονίκη: Η μητέρα και τα παιδιά εγκλωβίστηκαν στη φωτιά – «Είμαστε σοκαρισμένοι», λένε γείτονες

Πώς έγινε η τραγωδία στη Θεσσαλονίκη - «Έχουμε σοκαριστεί», λένε οι γείτονες της μητέρας με τα ανήλικα παιδιά που χάθηκαν στις φλόγες, όταν το σπίτι τους πήρε φωτιά
Θεσσαλονίκη: Η μητέρα και τα παιδιά εγκλωβίστηκαν στη φωτιά – «Είμαστε σοκαρισμένοι», λένε γείτονες

Συντετριμμένοι είναι οι κάτοικοι στη Νέα Μαγνήσια του δήμου Δέλτα, από τον τραγικό θάνατο που βρήκαν τα δυο παιδιά, ηλικίας 11 και 8 ετών και η μητέρα τους, όταν η μονοκατοικία στην οποία διέμεναν, τυλίχθηκε στις φλόγες τα ξημερώματα. Όπως λένε, η οικογένεια αγόρασε πρόσφατα το σπίτι, μια παλιά μονοκατοικία, το ανακαίνισε και διέμενε στη γειτονιά από το περασμένο καλοκαίρι.

Από νωρίς το πρωί, συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ είναι στο σημείο, καθώς από την πυρκαγιά σημειώθηκε διακοπή στην ηλεκτροδότηση. Τοποθετούν νέα κολώνα ηλεκτροδότησης διότι αυτή που βρισκόταν έξω από το σπίτι κάηκε. Σύμφωνα με το συνεργείο, έχει ήδη αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση στην περιοχή.

Πώς έγινε η τραγωδία

Η πυρκαγιά άρχισε, σύμφωνα με πληροφορίες του thesstoday, από θερμαντικό σώμα στον ενιαίο χώρο του σαλονιού και του υπνοδωματίου και η άτυχη μητέρα με τα παιδιά εγκλωβίστηκαν γιατί κατέρρευσε η οροφή.

Ο πατέρας έλειπε σε ταξίδι όπως ανέφεραν στους πυροσβέστες συγγενείς των θυμάτων. Οι σοροί των τριών ανθρώπων εντοπίστηκαν απανθρακωμένοι μετά την κατάσβεση της φωτιάς μέσα στο σπίτι το οποίο κάηκε ολοσχερώς.

Δείτε φωτογραφίες στη Gallery:

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr