Θεσσαλονίκη: Με μια μαχαιριά στον λαιμό σκοτώθηκε ο 32χρονος αστυνομικός από τα χέρια του 44χρονου Νορβηγού- Η μπυραρία ήταν δίπλα στο αστυνομικό τμήμα

Μια νέα τραγωδία αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη με θύμα έναν αστυνομικό

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, όλα ξεκίνησαν όταν ο αστυνομικός – εκτός υπηρεσίας – βρισκόταν μαζί με παρέα σε μπαρ της Θεσσαλονίκης στην οδό Κατσιμίδη.

Λίγο μετά τις 4 και την ώρα που το μπαρ ετοιμαζόταν να κλείσει, ο κουμπάρος του αστυνομικού διαπληκτίστηκε, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, με έναν 44χρονο Νορβηγό. Μάλιστα, ο Νορβηγός φαίνεται να τον τραυμάτισε στο πόδι.

Τότε, ο αστυνομικός έσπευσε να μπει στη μέση και να χωρίσει τους δύο άνδρες, όταν ο Νορβηγός στράφηκε κατά του ίδιου και τον μαχαίρωσε στον λαιμό.

Ο άτυχος αστυνομικός έχασε ακαριαία τη ζωή του, ενώ στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο μεταφέρθηκε με ελαφρά τραύματα ο κουμπάρος του.

Κατά τα πρώτα στοιχεία, ο Νορβηγός είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που βρέθηκε στο σημείο, ο αστυνομικός δέχτηκε τη μαχαιριά μπροστά και αριστερά στο λαιμό του με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει επί τόπου.

 Ο 44χρονος Νορβηγός συνελήφθη από άνδρες της αστυνομίας, ενώ όπως είπε η ιδιοκτήτρια του μπαρ στους αστυνομικούς όλα έγιναν πάρα πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα οι υπάλληλοι να μην αντιληφθούν κάτι.

Ο δράστης κρατείται και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης.

Το θύμα υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ., τους λεγόμενους «Αδιάφθορους».

newsit.gr