search-button
cross-out

Θεσσαλονίκη: Ο 34χρονος γιος δολοφόνησε με έναν πυροβολισμό στο κεφάλι την 71χρονη μητέρα του

Καταιγιστικές εξελίξεις - Διαφεύγει ο δολοφόνος
Θεσσαλονίκη: Ο 34χρονος γιος δολοφόνησε με έναν πυροβολισμό στο κεφάλι την 71χρονη μητέρα του
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της φρικτής ανθρωποκτονίας γυναίκας που βρέθηκε νεκρή μέσα σε αυτοκίνητο στην περιοχή της Χαλκηδόνας στη Θεσσαλονίκη.

Την γυναίκα ηλικίας 71 ετών -και όχι περίπου 50, όπως ήταν η αρχική εκτίμηση των αστυνομικών- δολοφόνησε ο ίδιος της ο γιος!

Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Έρευνα στο σπίτι του άντρα που νοίκιαζε το αυτοκίνητο (5)Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας: «Σας γνωρίζουμε ότι εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 71χρονης ημεδαπής στην περιοχή της Χαλκηδόνας. ταυτοποιήθηκε ως δράστης 34χρονος ημεδαπός (γιος της θανούσας. θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση».
Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Έρευνα στο σπίτι του άντρα που νοίκιαζε το αυτοκίνητο (2)
Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Έρευνα στο σπίτι του άντρα που νοίκιαζε το αυτοκίνητο (3)

Η αστυνομική έρευνα

dolofonia_thessaloniki__7_
dolofonia_thessaloniki__8_
dolofonia_thessaloniki__9_
dolofonia_thessaloniki__4_

Η έρευνα γίνεται στο ισόγειο σπίτι στην περιοχή της Χαλκηδόνας από το τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Στο συγκεκριμένο σπίτι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φέρεται να έμενε ο 34χρονος μαζί με τη μητέρα του

Το προσωπικό του Ανθρωποκτονιών μπήκε στο σπίτι παρουσία εισαγγελέα και σπάζοντας το τζάμι της γυάλινης εξώπορτας. Οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει διαφορά αντικείμενα τα οποία θα μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

dolofonia_thessaloniki__5_
dolofonia_thessaloniki__6_
dolofonia_thessaloniki__3_
dolofonia_thessaloniki__1_

Παράλληλα πραγματοποίησαν έρευνα και στο αυτοκίνητο που φέρεται να κατείχε ο 34χρονος, το οποίο δεν φέρει πινακίδες κυκλοφορίας και είναι σταθμευμένο ελάχιστα μέτρα από το σπίτι.

Σύμφωνα με στενό φίλο του 34χρονου, ο ίδιος έχει εξαφανιστεί και δεν απαντάει στις κλήσεις του, ενώ δεν τον έχει δει κανείς από την περιοχή τις τελευταίες ώρες.

protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr