Θεσσαλονίκη: Προσωρινά κρατούμενος ο γνωστός τράπερ για την επίθεση στον 23χρονο φοιτητή- Eγώ ξέρω ότι θα πάω φυλακή, το παιδί να γίνει καλά…

Μετά από δύο φορές που πήρε προθεσμία, ο γνωστός τράπερ απολογήθηκε σήμερα (7/2/23) στη Θεσσαλονίκη για το σοβαρό τραυματισμό ενός 23χρονου φοιτητή.

Ο γνωστός τράπερ, που κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, έφυγε από τα δικαστήρια στη Θεσσαλονίκη, χωρίς να πει το παραμικρό.

Ο δικηγόρος του, Θοδωρης Καραγιαννης, είπε ότι περίμεναν ότι ο τράπερ θα κριθεί προσωρινά κρατούμενος…

Ο δικηγόρος είπε στους δημοσιογράφους ότι σύμφωνα με στοιχεία, ο σοβαρός τραυματισμός του φοιτητή δεν προήλθε από το χτύπημα του τράπερ. Είπε επίσης ότι ο τρέπερ έδωσε στο θύμα τις πρώτες βοήθειες.

Ο 23χρονος τραυματίας της επίθεσης νοσηλεύεται διασωληνωμένος ακόμα στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ, στη Θεσσαλονίκη. Όπως είπε νωρίτερα ο δικηγόρος της οικογένειας του 23χρονου, Παυλος Καρκάλης, «είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση, Παραμένει για 11η μέρα διασωληνωμένος…».

Το περιστατικό έγινε ξημερώματα της 23ης Ιανουαρίου. Ο 23χρονος φοιτητής, βλέποντας τον τράπερ φέρεται να είπε στην παρέα του «αυτός είναι γνωστός» και τότε δέχτηκε την επίθεση, όπως κατήγγειλε.

Σήμερα, στα δικαστήρια ήταν και η σύντροφος και μητέρα του παιδιού του τράπερ, η οποία είναι γνωστή influencer…

Ο ίδιος δεν έκανε καμία δήλωση, ούτε όταν έφτασε στις 10.30 το πρωί, ούτε όταν έφυγε…

newsit.gr