search-button
cross-out

Θεσσαλονίκη: «Ρωτάει πότε θα γίνει η κηδεία της Γεωργίας» – Τι λέει ο συνήγορος του 39χρονου

Ο 39χρονος συνελήφθη μαζί με τον 34χρονο φίλο του για τον φόνο της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη: «Ρωτάει πότε θα γίνει η κηδεία της Γεωργίας» – Τι λέει ο συνήγορος του 39χρονου

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν το έγκλημα που συντελέστηκε στη Θεσσαλονίκη με τη δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας.

Ο 39χρονος σύντροφος της αδικοχαμένης γυναίκας, ο οποίος συνελήφθη για τον φόνο της εγκύου συντρόφου του μαζί με τον 34χρονο φίλο του, φέρεται να κρατά αρνητική στάση, ενώ ο δικηγόρος του Όθων Παπαδόπουλος μίλησε στο MEGA για την υπόθεση.

«Τώρα πια έχουμε στα χέρια το υλικό της δικογραφίας, ώστε να μπορέσουμε να το αξιοποιήσουμε και αμέσως μετά θα γίνει επί τούτου συζήτηση σε επισκεπτήριο με τον εντολέα μου. Ο ισχυρισμός του είναι ότι έχει εμπλακεί αποκλειστικά και μόνο από την απολογία του συγκρατούμενού του, όπου τον θεωρεί μοναδικό και κύριο υπαίτιο για ό,τι έχει συμβεί σε βάρος της Γεωργίας».

Όπως ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος σε επικοινωνία που είχε με τον εντολέα του, ο 39χρονος ρωτούσε για την κηδεία της Γεωργίας.

«Σε ολιγόλεπτη συζήτηση που είχα μαζί του μέσα στο γραφείο του Ανακριτή ρωτούσε πότε θα γίνει η κηδεία της Γεωργίας και μου είπε ότι του είναι εξαιρετικά δύσκολο και ότι του λείπει».

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr