search-button
cross-out

Θεσσαλονίκη: Σε ιατροδικαστή η 15χρονη που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από συμμαθητή της

Ανάστατη η Θεσσαλονίκη από την καταγγελία 15χρονης μαθήτριας, που διαδέχτηκε ακόμα μία, από συνομήλική της. Οι δύο μαθήτριες υποδεικνύουν ως δράστη του βιασμού τους, έναν 16χρονο συμμαθητή τους. «Το παιδί είναι σε άθλια κατάσταση»…
Θεσσαλονίκη: Σε ιατροδικαστή η 15χρονη που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από συμμαθητή της

Από ιατροδικαστή θα εξεταστεί σήμερα το μεσημέρι η 15χρονη κοπέλα που κατήγγειλε ότι βιάστηκε από 16χρονο συμμαθητή της πριν από περίπου δύο εβδομάδες.  Η μαθήτρια την περασμένη Πέμπτη (28-10-2021) αποφάσισε να μιλήσει στην οικογένεια της για τον εφιάλτη που βίωσε από συμμαθητή της με τον οποίο πηγαίνουν σε Επαγγελματικό Λύκειο του δήμου Ευόσμου – Κορδελιού στη Θεσσαλονίκη.

Αμέσως οι γονείς της κίνησαν όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, ενώ σήμερα όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, άλλο ένα κορίτσι είχε πέσει θύμα βιασμού από το ίδιο αγόρι πριν από περίπου εννέα μήνες. Ο δικηγόρος της 15χρονης, Κωνσταντίνος Αμασόγλου μιλώντας στο newsit.gr εστίασε στις δύσκολές στιγμές που βιώνει τόσο η ίδια όσο κι η οικογένεια της.

«Η παθούσα τις 2 τελευταίες ημέρες δεν πηγαίνει στο σχολείο. Τις προηγούμενες ημέρες πήγαινε αλλά ήταν σε άθλια κατάσταση και προσπαθούσε να κρύψει αυτό που της συνέβη και από τις φίλες της. Μάλιστα κάποιες συμμαθήτριές της μαθαίνοντας αυτό που έγινε, δεν πήγαν στο σχολείο, φοβούμενες για τον εαυτό τους.»

Αναφερόμενος στον 16χρονο, ο κος Αμασόγλου επισήμανε: ‘’Δεν γνωρίζω να έχει γίνει κάποια ενέργεια από τον διευθυντή του σχολείου για να του απαγορεύσουν να πηγαίνει και εξ όσων γνωρίζω πάει κανονικά. Αρνείται κάθε κατηγορία, παραδέχεται βέβαια ότι την οδήγησε εκτός σχολείου ωστόσο υποστηρίζει ότι όλα έγιναν συναινετικά.»

Ο δικηγόρος που έχει αναλάβει να εκπροσωπήσει την 15χρονη λέει στο newsit.gr ότι ακούγονται πολλά και για άλλα περιστατικά παρενόχλησης στο σχολείο, εκτός από τις καταγγελίες των δύο κοριτσιών για τον 16χρονο. Όπως αναφέρει αυτά τα περιστατικά δεν έχουν γίνει από τον ίδιο, αλλά από άλλους νεαρούς.

«’Οι γονείς της είναι καταρρακωμένοι, σε άθλια κατάσταση. Προσπαθούν να τους συνεφέρουν κάποιοι ειδικοί, όπως ψυχολόγοι, και προσπαθούν να τους βοηθήσουν να σταθούν στα πόδια τους γιατί δεν είναι ακόμα σε θέση.»

Καθώς βρισκόμαστε στο στάδιο της προανάκρισης, ο κος Αμασόγλου δηλώνει στο newsit.gr ότι μετά και την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής εξέτασης, τα στοιχεία όλα θα σταλούν στην εισαγγελία. Η οικογένεια της 15χρονης θα πρέπει να καλέσει τον φερόμενο ως δράστη για να καταθέσει και να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Πηγή:newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr