search-button
cross-out

Θεσσαλονίκη: «Σήμερα ο Άλκης, αύριο ο καθένας μας» – Συγκίνησαν δακρυσμένοι μαθητές για τον άτυχο 19χρονο

Θεσσαλονίκη: Δεκάδες μαθητές βρέθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής στο σημείο που δολοφονήθηκε ο 19χρονος Άλκης
Θεσσαλονίκη: «Σήμερα ο Άλκης, αύριο ο καθένας μας» – Συγκίνησαν δακρυσμένοι  μαθητές για τον άτυχο 19χρονο

Στο σημείο που έπεσε νεκρός ο 19χρονος Άλκης Καμπανός στη Θεσσαλoνίκη βρέθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής δεκάδες παιδιά με τη συνοδεία εκπαιδευτικών από το 4ο Γυμνάσιο Χαριλάου.

Πρόκειται για το σχολείο το οποίο βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το σημείο της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη με τους μαθητές να ανάβουν ένα κεράκι στην μνήμη του, να αφήνουν ένα λουλούδι και να κολλάνε στην τζαμαρία του κλειστού καταστήματος στην Οδό Θεοδώρου Γαζή τα μηνύματα τους.

Οι μαθητές με τους εκπαιδευτικούς κράτησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του ενώ, όπως είπε χαρακτηριστικά η εκπαιδευτικός προς τα παιδιά: «Ας γίνει η ευκαιρία να αλλάξουμε τον κόσμο».

«Άλκη έφυγες άδικα από τη ζωή. Σήμερα εσύ, αύριο κάποιος άλλος. Θα σε θυμόμαστε πάντα, η ψυχή σου οδηγός μας. Καλό ταξίδι Άλκη», είναι ένα από τα δεκάδες μηνύματα που έγραψαν τα παιδιά στο χαρτόνι ενώ με μεγάλα γράμματα αναφέρουν:

«Σήμερα ο Άλκης, αύριο ο καθένας μας». Παράλληλα, ζητούν με όσα έγραψαν με μαρκαδόρο, να σταματήσει η βία έξω και μέσα στα γήπεδα αλλά και να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Κάποιοι από τους μαθητές και τις μαθήτριες, με δάκρυα στα μάτια, άφησαν ένα λευκό τριαντάφυλλο εκεί που ο 19χρονος δέχτηκε την άγρια επίθεση. «Ήταν και αυτός ένα παιδί με όνειρα, έφυγε τόσο άνανδρα και άδικα. Θα είσαι πάντα μαζί μας», τονίζουν ενώ απέναντι από το σημείο της δολοφονίας, έχει ζωγραφιστεί με σπρέι και τεράστια γράμματα: «Άλκη Ζεις».

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr