Θεσσαλονίκη: Σκοτώθηκε στο άνθος της ηλικίας του-Ποιος ήταν ο 26χρονος που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ο 26χρονος σκοτώθηκε ακαριαία σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί στη Θεσσαλονίκη. Συντετριμμένοι οι φίλοι και οι στενοί συγγενείς του…

Μια στιγμή ατυχίας έφερε το τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη, που έκοψε πρόωρα το νήμα στη ζωή του 26χρονου. Ο άτυχος νεαρός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε και το ΙΧ «καρφώθηκε» στον τοίχο αυλής. Διασώστες που ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν στο σημείο, τον απεγκλώβισαν νεκρό από τις λαμαρίνες του οχήματος. Η τραγική είδηση βύθισε στο πένθος στενούς συγγενείς και φίλους, που προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν το αναπάντεχο χτύπημα της μοίρας.

Aπό το χωριό Περιβολάκι του δήμου Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη ήταν ο 26χρονος, που άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Τρίτης στο 1ο χλμ της επαρχιακής οδού Λαγκαδά – Ρεντίνας. Ο 26χρονος ήταν γιος του προέδρου της κοινότητας.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος 26χρονος εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τοίχο αυλής. Στο σημείο κλήθηκαν τέσσερις πυροσβέστες με δύο οχήματα, για τον απεγκλωβισμό του 26χρονου, ωστόσο ήταν ήδη αργά.

newsit.gr