search-button
cross-out

Θεσσαλονίκη: Σπαρακτικά δάκρυα για τη νηπιαγωγό που πέθανε μετά την τραγωδία τη νύχτα του bachelor

Η άτυχη νηπιαγωγός παρασύρθηκε από μηχανάκι στη Θεσσαλονίκη, ενώ επέστρεφε από το bachelor party που έκανε με φίλες της. Η τραγική είδηση σκόρπισε θλίψη στον τόπο καταγωγής της, στην Κοζάνη…
Θεσσαλονίκη: Σπαρακτικά δάκρυα για τη νηπιαγωγό που πέθανε μετά την τραγωδία τη νύχτα του bachelor

Δάκρυα και θλίψη σε Κοζάνη και Θεσσαλονίκη για την 26χρονη που υπέκυψε 3 μέρες πριν ντυθεί νύφη και ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Η άτυχη νηπιαγωγός παρασύρθηκε από μηχανάκι ενώ επέστρεφε με φίλες της, από το bachelor party που είχε κάνει. Οι γιατροί στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου που μεταφέρθηκε προσπάθησαν να την σώσουν, αλλά αυτό δεν συνέβη. Λίγες ώρες μετά τη χειρουργική επέμβαση που έκανε, η άτυχη γυναίκα υπέκυψε.

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Κοζάνη, καθώς έφυγε χθες Τετάρτη 31 Αυγούστου, η 26χρονη νηπιαγωγός που νοσηλευόταν σε κώμα, σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη. Η άτυχη γυναίκα πέθανε τρεις μέρες πριν από τον γάμο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αδικοχαμένη νηπιαγωγός παρασύρθηκε από μηχανάκι που οδηγούσε ένας 20χρονος το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, κοντά στο Θεαγένειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και ενώ επέστρεφε από το bachelor party που έκανε με τις φίλες της. Τρεις ημέρες μετά θα παντρευόταν.

Η άτυχη κοπέλα νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη και ήταν σε καταστολή. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπεβλήθη και σε χειρουργική επέμβαση, όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να αποτρέψουν το μοιραίο.

Από τη στιγμή που εισήχθη στο νοσοκομείο, νοσηλευόταν σε κώμα και δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr