search-button
cross-out

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο ιδιοκτήτης των σκύλων που κατασπάραξαν την 50χρονη

Ανακρίτρια και εισαγγελέας αποφάσισαν ομόφωνα την προφυλάκιση του 37χρονου ιδιοκτήτη των τριών τσοπανόσκυλων που σκότωσαν την 50χρονη μητέρα δύο παιδιών στη Θεσσαλονίκη.
Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο ιδιοκτήτης των σκύλων που κατασπάραξαν την 50χρονη

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 37χρονος ιδιοκτήτης των τριών σκύλων που δάγκωσαν μέχρι θανάτου την 50χρονη στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης.

Ο 37χρονος, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, φέρεται να υποστήριξε ότι τηρούσε όλα τα μέτρα φύλαξης, ότι τα σκυλιά δεν ήταν επιθετικά και ότι βγήκαν από τον χώρο που τα είχε από μια τρύπα που έκαναν στην περίφραξη, δίχως εκείνος να το αντιληφθεί.

Το χρονικό της τραγωδίας
Το μεσημέρι της Κυριακής, η Ελισάβετ βρισκόταν στον κήπο του σπιτιού της και φρόντιζε τα φυτά όταν ξαφνικά τρία μανιασμένα τσοπανόσκυλα εισέβαλαν και την κατασπάραξαν με δεκάδες δαγκωματιές σε όλο της το κορμί.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή μιλάει για δεκάδες δαγκωματιές σε όλο το κορμί της γυναίκας και πολλαπλά βίαια χτυπήματα. Μόνο στο ένα της χέρι έφερε πάνω από δέκα δαγκωματιές.

Κάτοικοι της Νεοχωρούδας καταγγέλλουν πως τα 3 σκυλιά είχαν δημιουργήσει προβλήματα και στο παρελθόν.

Θρήνος στην κηδεία της 50χρονης
Χθες, Τρίτη 13 Δεκεμβρίου, τελέστηκε και η κηδεία της άτυχης γυναίκες, με συγγενείς και φίλους να την αποχαιρετούν για τελευταία φορά.

Η κηδεία της μητέρας δύο αγοριών τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Νεοχωρούδα, του δήμου Ωραιοκάστρου.

Τραγικές φιγούρες τα μέλη της οικογένειά της, που ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν το τι έχει συμβεί.

Στην κηδεία βρέθηκε και ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, ο οποίος μιλώντας στο thesstoday.gr. τόνισε ότι η πολιτεία πρέπει να πάρει μέτρα ώστε να μην έχουμε παρόμοια περιστατικά στο μέλλον.

«Εύχομαι αυτό το τραγικό περιστατικό να αφυπνίσει όλους τους θεσμικούς φορείς έτσι ώστε να αναλάβουμε όλοι μαζί δράσεις και πρωτοβουλίες ώστε να περιορίσουμε και να αντιμετωπίσουμε αυτό το τραγικό περιστατικό των δεσποζόμενων πλέον, πέραν των αδέσποτων ζώων» τόνισε ο Παντελής Τσακίρης.

Η μαρτυρία – «κλειδί» του γείτονα
Γείτονας που κατέθεσε τόσο κατά την αστυνομική προανάκριση όσο και ενώπιον της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση και τον κάλεσε χθες, επεσήμανε πως «βλέπαμε πολλές φορές τα σκυλιά να κυκλοφορούν έξω», πράγμα που σημαίνει ότι η περιγραφόμενη τρύπα υπήρχε από προγενέστερο χρονικό διάστημα.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr