search-button
cross-out

Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή ο 65χρονος κατηγορούμενος για ασέλγεια σε βάρος του 8χρονου ανιψιού του

Μέχρι να απολογηθεί και να αποφασιστεί η ποινική του μεταχείριση, ο 65χρονος παραμένει υπό κράτηση
Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή ο 65χρονος κατηγορούμενος για ασέλγεια σε βάρος του 8χρονου ανιψιού του

Στον 1ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε να απολογηθεί ο 65χρονος, που συνελήφθη ύστερα από καταγγελία, ότι προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος του 8χρονου ανιψιού του.

Η εισαγγελέας του απήγγειλε ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκου, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και παράνομη κατοχή πυρομαχικών, επειδή βρέθηκαν στο σπίτι του 20 φυσίγγια, για τα οποία δεν διέθετε άδεια. Η σύλληψή του έγινε χθες ύστερα από καταγγελία που έκαναν οι γονείς του 8χρονου στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Προηγουμένως, ο ανήλικος τους εκμυστηρεύτηκε, όσα είχαν προηγηθεί στο διαμέρισμα του 65χρονου εξ’ αγχιστείας θείου του.

Κατά τη δικογραφία, ο κατηγορούμενος είχε υπό την επίβλεψή του το ανήλικο αγόρι. Οι καταγγελλόμενες πράξεις συνέβησαν δε στο σπίτι του 65χρονου στους Αμπελόκηπους, όπου προέβη σε θωπείες σε απόκρυφα σημεία του 8χρονου. Μέχρι να απολογηθεί και να αποφασιστεί η ποινική του μεταχείριση, ο 65χρονος παραμένει υπό κράτηση.

news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr