search-button
cross-out

Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα για ασέλγεια σε 14χρονη μαθήτρια – Σοκ από την κατάθεση του παιδιού

Μορφή επιδημίας παίρνουν οι σεξουαλικές επιθέσεις σε ανήλικα παιδιά και στη Θεσσαλονίκη. Αυτή τη φορά συνελήφθη για ασέλγεια σε 14χρονη, ένας 42χρονος…
Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα για ασέλγεια σε 14χρονη μαθήτρια – Σοκ από την κατάθεση του παιδιού

Η νέα καταγγελία για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης στη Θεσσαλονίκη, έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από άλλες ανάλογες που έχουν γίνει σε ολόκληρη τη χώρα. Η 14χρονη εξομολογήθηκε στους γονείς της, τα όσα έζησε και πολύ γρήγορα η οικογένεια έσπευσε σε αστυνομικό τμήμα και έκανε καταγγελία. Το λόγο πλέον παίρνει ο εισαγγελέας, που θα κληθεί να αξιολογήσει όλα τα στοιχεία. Ο 42χρονος αρνείται τα πάντα, με το παιδί να επιμένει και να περιγράφει τα όσα έζησε, όπως λέει.

Στη σύλληψη ενός 42χρονου προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από καταγγελία 14χρονης ότι την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία, όπου προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Η ανήλικη εκμυστηρεύτηκε όσα είχαν προηγηθεί στους γονείς της, οι οποίοι στη συνέχεια απευθύνθηκαν στην αστυνομία. Ακολούθησε η σύλληψη του 42χρονου με την αυτόφωρη διαδικασία και σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης.

Η καταγγελλόμενη πράξη φέρεται να τελέστηκε το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr