search-button
cross-out

Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει ο πατέρας της 3χρονης που πέθανε μυστηριωδώς – Ζούμε για το άλλο μας παιδάκι

«Μας κρατάει στη ζωή το άλλο παιδάκι μας» λέει στο newsit.gr ο πατέρας της μικρής Κατερίνας. Είναι η 3χρονη που «έσβησε» στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης το Σάββατο (30.04.2022), χωρίς να ξέρει κανείς ακόμα το γιατί!
Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει ο πατέρας της 3χρονης που πέθανε μυστηριωδώς – Ζούμε για το άλλο μας παιδάκι

Έχουν περάσει 24 μέρες από την ημέρα που η μικρή Κατερίνα αρρώστησε και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης. Από τη Μεγάλη Τρίτη, 19 Απριλίου, η τρίχρονη είχε υποβληθεί σε δεκάδες εξετάσεις, μεταφέρθηκε και για μία ειδική εξέταση στο ΑΧΕΠΑ, ενώ νοσηλεύτηκε και για λίγες ώρες στο Ιπποκράτειο.

Ωστόσο, οι γονείς αναζητούν ακόμα το γιατί, καθώς κατά τη νοσηλεία του μικρού παιδιού, αλλά και μεταθανάτια, οι γιατροί δεν κατέληξαν σε διάγνωση και αιτία θανάτου!

«Δεν έχουμε κάποια εξέλιξη. Χθες (σ.σ. 11.05.2022) πήραμε τον φάκελο και τώρα τον μελετά η κα. Αποστολίδου» λέει στο newsit.gr ο πατέρας του αδικοχαμένου 3χρονου κοριτσιού και συνεχίζει: «Δεν μας έχουν πει τίποτα. Περιμένουμε μέρα με τη μέρα να μάθουμε κι εμείς επιτέλους τι έγινε με το παιδί μας. Μόνο αυτό περιμένουμε. Από 19 Απριλίου μέχρι τώρα δεν ξέρουμε τίποτα».

Προσθέτει μάλιστα ότι, «δυστυχώς δεν το βλέπω να μαθαίνουμε σύντομα τι έγινε με το παιδάκι μας. Μακάρι να τελειώσει».

Θεσσαλονίκη: «Φρένο» η γραφειοκρατία
Όπως φαίνεται και η γραφειοκρατία στάθηκε εμπόδιο στο να γίνει πιο γρήγορα η παράδοση του ιατρικού φακέλου στην τεχνική σύμβουλο της οικογένειας. «Η κα. Αποστολίδου πήρε τον φάκελο μετά κόπων και βασάνων εξαιτίας της γραφειοκρατίας. Περιμένουμε να μας πάρει να μας πει κάτι, αλλά τώρα ό,τι και να μας πει η Κατερίνα μου έφυγε… Ευτυχώς που έχουμε το άλλο το παιδάκι μας και είναι κι αυτό και μας κρατάει. Περιμέναμε τουλάχιστον μία κουβέντα από τους γιατρούς όσο ήμασταν εκεί, όχι να “παίζουνε”…»!

Την ώρα που οι γονείς περιμένουν να απαντηθούν όλα τα ερωτήματά τους για τον άδικο χαμό της κόρης τους, χθες Τετάρτη (11.05.2022), παραδόθηκε ο ιατρικός φάκελος της 3χρονης από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου στην τεχνική σύμβουλο της οικογένειας του μικρού κοριτσιού, Κατερίνα Αποστολίδου.

Click4more: Θάνος Πλεύρης: Άμεσα η συνάντηση με τους γονείς της 3χρονης που πέθανε στη Θεσσαλονίκη
«Ό,τι έχει σταλεί από τη διαδικασία της νεκροτομής, βιοχημικά, τοξικολογικά και ιστολογικά αργούν, κάνουν μήνες για να βγουν», ξεκαθαρίζει, μιλώντας στο newsit.gr η Κατερίνα Αποστολίδου. Μάλιστα, τονίζει, ότι αν και «έχει παραδοθεί ο ιατρικός φάκελος του Παπαγεωργίου, εκκρεμούν λίγες εξετάσεις – καλλιέργειες από το Ιπποκράτειο και μία βιοψία από το ΑΧΕΠΑ.

Μέσα στη διερεύνηση που έκανε το νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου έμεινε το παιδί έστειλαν για μία οστεομυελική βιοψία αλλά δεν έχουμε επίσημο πόρισμα».

Η κα. Αποστολίδου επισημαίνει ότι «θα μελετηθεί ο φάκελος αλλά δεν θα καταλήξουμε κάπου μέχρι να βγουν και τα δικά μας εργαστηριακά, ώστε να έχουμε το τελικό συμπέρασμα. Στον φάκελο έχουμε ήδη μία κλινική εικόνα, εξετάσεις, φάρμακα κ.λπ. Βήμα – βήμα πρέπει να ελεγχθούν όλα, τι έγινε, ποια ήταν η πορεία του παιδιού, αλλά θα περιμένουμε και τα ιστολογικά».

Καταλήγει δε, μιλώντας στο newsit.gr, ότι «λόγω του ότι έχει παρέμβει και ο υπουργός Υγείας, ελπίζουμε η διαδικασία να γίνει λίγο πιο γρήγορα, σε ένα μήνα, έστω σε δύο μήνες».

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr