search-button
cross-out

Θεσσαλονίκη: Τι έδειξε η νεκροψία για τον θάνατο της 6χρονης στο Ιπποκράτειο

Το επόμενο διάστημα αναμένονται και τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων
Θεσσαλονίκη: Τι έδειξε η νεκροψία για τον θάνατο της 6χρονης στο Ιπποκράτειο

Λοίμωξη του αναπνευστικού με ραγδαία επιδείνωση έδειξε η νεκροψία–νεκροτομή που διενεργήθηκε στο 6χρονο κορίτσι, το οποίο έχασε τη ζωή του μετά από δύο ανακοπές στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το makthes.gr, στο σώμα της 6χρονης δεν βρέθηκαν κακώσεις, ενώ διαπιστώθηκε, ότι το άτυχο κορίτσι νοσούσε από κάποια λοίμωξη του αναπνευστικού. Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του παιδιού αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων το επόμενο διάστημα.

Το κοριτσάκι διακομίστηκε επειγόντως την περασμένη Παρασκευή από το Κέντρο Υγείας του Σοχού σε κακή κατάσταση στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου υπέστη ανακοπή καρδιάς. Αρχικά οι γιατροί κατάφεραν μετά από μία ώρα ΚΑΡΠΑ να την επαναφέρουν, ωστόσο κατά τη διάρκεια της διασωλήνωσης υπέστη και πάλι ανακοπή, χωρίς οι γιατροί να καταφέρουν αυτή τη φορά να τη σώσουν.

Οι κάτοικοι της περιοχής του Σοχού καταγγέλλουν πάντως, ότι στην περιοχή δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο και έτσι χάθηκε πολύτιμος χρόνος για την μεταφορά του παιδιού σε νοσοκομείο.

Πηγή: news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr