search-button
cross-out

Θεσσαλονίκη: Τσακώθηκαν μέσα στο αμάξι και την μαχαίρωσε στο λαιμό- Τι ακριβώς συνέβη

Η 39χρονη γυναίκα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο ΑΧΕΠΑ
Θεσσαλονίκη: Τσακώθηκαν μέσα στο αμάξι και την μαχαίρωσε στο λαιμό- Τι ακριβώς συνέβη

Μπροστά στην είσοδο του εργασιακού της χώρου μαχαίρωσε ο 42χρονος την 39χρονη σύζυγο του μέσα στο αυτοκίνητο του στη Θεσσαλονίκη.

Η γυναίκα που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ κατάφερε να βγει απο το όχημα με τα αίματα να τρέχουν απο το λαιμό της και τα χέρια της και να ζητήσει βοήθεια απο τους συναδέλφους της.

Το αιματηρό επεισόδιο έγινε μέσα στο αυτοκίνητο όταν το ζεύγος καβγάδισε και την τραυμάτισε με ενα μαχαίρι. Η 39χρονη κατάφερε να αρπάξει το μαχαίρι απο τα χέρια του άντρα της και ενώ της είχε καταφέρει μαχαιριά στο λαιμό βγήκε από το αυτοκίνητο του και έσπευσε να ζητήσει βοήθεια απο τους συναδέλφους της.

Στην συνέχεια ο σύζυγος εξαφανίστηκε ενώ αναζητείται απο την αστυνομία που έσπευσε στο σημειο του συμβάντος

Όπως περιγράφει μάρτυρας που είδε το περιστατικό ο 42χρονος δράστης μαχαίρωσε την γυναίκα του την ώρα που έβγαινε από το αμάξι ενώ σύμφωνα με τα όσα είδε προηγήθηκε καυγάς.

«Σταμάτησαν λίγο πιο πάνω σήμερα το πρωί και τους είδα που τσακώνονται. Στη συνέχεια πήγαν πιο κάτω και μετά τη άφησε στη δουλειά της. Την ώρα που έβγαινε από το αμάξι τη μαχαίρωσε» αναφέρει ο μάρτυρας προσθέτοντας ότι
«Μετά ήρθε αστυνομία και εντόπισε το μαχαίρι. Ο δράστης διέφυγε αναπτύσσοντας ταχύτητα».

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr