search-button
cross-out

Θήβα: Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στα σπίτια των δραστών – Η σφαίρα πέτυχε την 7χρονη πάνω από τον πνεύμονα

Αστυνομική επιχείρηση στα σπίτια των δύο ανδρών, που αναζητούνται για τους πυροβολισμούς και τους τραυματισμούς δύο παιδιών, βρίσκεται σε εξέλιξη στη Θήβα.
Θήβα: Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στα σπίτια των δραστών –  Η σφαίρα πέτυχε την 7χρονη πάνω από τον πνεύμονα

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb, αστυνομικοί της Δ.Α. Βοιωτίας και της ΟΠΚΕ Εύβοιας βρίσκονται από νωρίς το πρωί της Τετάρτης έξω από τις οικίες τους και περιμένουν δικαστικό λειτουργό για να προχωρήσουν σε κατ’ οίκον έρευνες. Οι δύο άντρες που άνοιξαν πυρ έχουν εξαφανιστεί. Το ίδιο και οι συγγενείς τους, ενώ εκτιμάται ότι έχουν «καθαρίσει» τα σπίτια τους για να μη βρεθούν τα όπλα.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι δεν πυροβόλησαν με καραμπίνα – όπως ήταν η αρχική εκτίμηση- αλλά με εννιάρια πιστόλια. Οι ίδιες πηγές προσθέτουν ότι συνολικά σημειώθηκαν εφτά πυροβολισμοί.

Αρχικά η Αστυνομία έλαβε σήμα για διατάραξη κοινής ησυχίας, καθώς στο ένα από τα δύο σπίτια πιθανότατα γινόταν γλέντι. Οι δύο άντρες άρχισαν να διαπληκτίζονται για άγνωστη μέχρι στιγμής αφορμή, μέχρι που βγήκαν τα όπλα. Από τα εκατέρωθεν πυρά τραυματίστηκε ένα αγοράκι πέντε ετών και ένα κοριτσάκι εφτά ετών. Το αγοράκι είχε εκδορές και πήρε αμέσως εξιτήριο από το νοσοκομείο. Το κοριτσάκι δεν ήταν το ίδιο τυχερό. Η σφαίρα το τραυμάτισε λίγο πάνω από τον πνεύμονα. Η κατάστασή της είναι σοβαρή. Για το λόγο αυτό κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή της στην Αθήνα και στο νοσοκομείο Παίδων.

Σύμφωνα με τη μέχρι στιγμής εικόνα της ΕΛ.ΑΣ., το κοριτσάκι είναι παιδί ενός εκ των δύο ατόμων που καταζητούνται για τους πυροβολισμούς. Οι δύο άντρες εκτιμάται ότι κρύβονται με στόχο να παρέλθει το αυτόφωρο. Ωστόσο, το πιθανότερο είναι να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης σε βάρος τους και έτσι να αναζητηθούν και μετά την παρέλευση του αυτοφώρου. Οι δυο τους τράπηκαν σε φυγή αμέσως μετά τους πυροβολισμούς, με αποτέλεσμα τα σπίτια τους αυτή την ώρα να είναι κατά πάσα πιθανότατα άδεια.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr