search-button
cross-out

Θλίψη για την απώλεια του 32χρονου Γιώργου που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Προσέκρουσε με το δίκυκλό του σε τσιμεντένια κολώνα
Θλίψη για την απώλεια του 32χρονου Γιώργου που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Η Μυρτιά  θρηνεί… Θρηνεί την απώλεια ενός δικού της παιδιού, του 32χρονο Γιώργου Μπαρογιάννη, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο που συνέβη το μεσημέρι των Θεοφανείων στο δρόμο που οδηγεί από την Μυρτιά στον Άγιο Ηλία…

Στην έξοδο του “S” που κάνει ο δρόμος στο ύψος του ξενοδοχείου “Ζορμπάς” ο 32χρονος έχασε τον έλεγχο του δικύκλου του και προσέκρουσε με σφοδρότητα με το κεφάλι σε τσιμεντένια κολώνα εισόδου αυλής σπιτιού.

Το μηχανάκι σύρθηκε για λίγα μέτρα, ο Γιώργος έπεσε νεκρός ακαριαία, κοντά στο σημείο της πρόσκρουσης…

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στις 14.45 το μεσημέρι των Θεοφανείων και έγινε αντιληπτό από διερχόμενο οδηγό που κάλεσε την Αστυνομία.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τη σορό του 32χρονου και μεταφέρθηκε στη νοσηλευτική μονάδα Πύργου, όπου οι γιατροί και τυπικά διαπίστωσαν το θάνατό του.

Λίγα λεπτά αργότερα οι άνδρες της Τροχαίας Πύργου που έφτασαν εκεί, απέκλεισαν το τμήμα της οδού που συνέβη το δυστύχημα.

Στο μεταξύ δεκάδες κάτοικοι της Μυρτιάς έφτασαν στο σημείο. Τα άσχημα μαντάτα για τον 32χρονο Γιώργο Μπαρογιάννη είχαν αρχίσει να γίνονται γνωστά…

Το χωριό βυθίστηκε στο πένθος…

Η συντακτική ομάδα του ilialive.gr εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένειά του…

ilialive.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr