search-button
cross-out

Θρίλερ με τον θάνατο της 68χρονης κτηνοτρόφου στην Καβάλα – Δολοφονήθηκε ή δέχτηκε επίθεση από το κριάρι της;

Στο σημείο που εντοπίστηκε νεκρή η γυναίκα, βρέθηκε ένα κριάρι πάνω από 70 κιλά και πολύ επιθετικό
Θρίλερ με τον θάνατο της 68χρονης κτηνοτρόφου στην Καβάλα – Δολοφονήθηκε ή δέχτηκε επίθεση από το κριάρι της;

Το θρίλερ με τον θάνατο της 68χρονης κτηνοτρόφου που εντοπίστηκε νεκρή το απόγευμα του Σαββάτου, λίγα μέτρα μακριά από το ποιμνιοστάσιο της στο Ποδοχώρι Παγγαίου, στην περιοχή της Καβάλας, επιβεβαιώνουν και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που δημοσιεύει το protothema.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε στη σορό της άτυχης γυναίκας, προέκυψε ως αιτία θανάτου η εσωτερική αιμορραγία, έπειτα από δυνατά χτυπήματα που δέχθηκε στο σώμα της, ενώ ο χρόνος θανάτου προσδιοριζεται ότι ήταν στις 5 με 6 το απόγευμα της Παρασκευής.

Η γυναίκα εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τον σύζυγό της και το σώμα της ήταν στο έδαφος και στηρίζονταν σε ένα λεπτό δέντρο, περίπου 25 μέτρα μακρυά από το ποιμνιοστάσιο.

Από τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που διενεργήθηκε στη σορό της, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της, προέκυψε ότι έφερε εκτεταμένες εσωτερικές κακώσεις, με αποτέλεσμα η αστυνομία να έρευνα σοβαρά το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας και να βρίσκεται σε εξέλιξη η συλλογή καταθέσεων, στο πλαίσιο της προανάκρισης.

Ερευνάται αν χτυπήθηκε από κριάρι, δεν αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, Νίκο Κιφνίδη, μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί αν πρόκειται όντως για εγκληματική ενέργεια ή αν η άτυχη κτηνοτρόφος δέχθηκε χτυπήματα από κάποιο μεγαλόσωμο ζώο και πιο συγκεκριμένα από κάποιο κριάρι, για αυτόν τον λόγο ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα και αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων προκειμένου να πέσει περισσότερο “φως” στην περίεργη υπόθεση θανάτου.

Είναι ενδεικτικό ότι στο σημείο που εντοπίστηκε νεκρή η γυναίκα, κατά τη διάρκεια της σημερινής αυτοψίας παρουσία του ιατροδικαστή, βρέθηκε ένα κριάρι πάνω από 70 κιλά και πολύ επιθετικό, με αποτέλεσμα να εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο τα τραύματά της να προέρχονται από δύο ή τρία χτύπημα που δέχθηκε από το ζώο, χωρίς βέβαια να αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, η 68χρονη κτηνοτρόφος έφερε πολύ σοβαρά και δυνατά χτυπήματα, κατάγματα στα πλευρά και ρήξη πνεύμονα. Με δεδομένο ότι η γυναίκα είχε ύψος 1,50 μέτρα, ήταν περίπου 45 κιλά και 68 ετών, θεωρείται ότι δε θα χρειάζονταν πολλά και δυνατά χτυπήματα για να σπάσουν τα πλευρά της και να τρυπήσουν τα πνευμόνια της, με αποτέλεσμα να πεθάνει.

Σημειώνεται ότι δείγμα από τα νύχια και τα ρούχα της έχουν σταλεί για εργαστηριακό έλεγχο και σύντομα αναμένονται τα αποτελέσματα που θα βοηθήσουν στη λύσει του μυστηρίου.

protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr