search-button
cross-out

Θρίλερ στην Πάτρα: Γιατί το πόρισμα των ιατροδικαστών «καίει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου για την Τζωρτζίνα

Τι αναφέρουν για τη χορήγηση κεταμίνης - Σε ποιο γεγονός εστιάζουν στις εξετάσεις της 9χρονης, όταν βρισκόταν εν ζωή
Θρίλερ στην Πάτρα: Γιατί το πόρισμα των ιατροδικαστών «καίει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου για την Τζωρτζίνα

Πολλές πτυχές έχει το θρίλερ με το θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα και την κατηγορούμενη μητέρα, Ρούλα Πισπιρίγκου, για τη δολοφονία της κόρης της, Τζωρτζίνας, με κεταμίνη. Για τη δηληρητιώδης ουσία γίνεται λόγος τις τελευταίες ώρες για το αν θα μπορούσε να την προμηθευτεί και πώς η 33χρονη προφυλακισμένη, όμως υπάρχουν κι άλλα στοιχεία που την «καίνε», όπως το πόρισμα των ιατριδικαστών.

Είναι γνωστό ότι στην τελική τους έκθεση υποστηρίζουν πως από την συγκεκριμένη ουσία προήλθε η ανακοπή του παιδιού που οδήγησε στον θάνατο. Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Mega, το πόρισμα αναφέρει πως η ανακοπή που υπέστη η 9χρονη οφείλεται στη χορήγηση κεταμίνης, που προκάλεσε βλάβες στο συκώτι της και σε άλλα όργανα. Επισημάνθηκε δε ότι σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, δεν υπήρξε κανένα παθολογικό πρόβλημα στην 9χρονη κι αυτό είναι το κρίσιμο στοιχείο που ενοχοποιεί τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Μάλιστα, ύστερα από αυτή την εξέλιξη, τα δείγματα από την τοξικολογική εξέταση στη Μαλένα, το παιδί που έφυγε πρώτο από τη ζωή το 2019, που είχε τριπλάσια βλάβη στο συκώτι της συγκριτικά με την Τζωρτζίνα, θα εξεταστούν στο τοξικολογικό εργαστήριο της Θεσσαλονίκης, που διαθέτει προηγμένες μεθόδους.

Επίσης, σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του καναλιού, Βασίλη Λαμπρόπουλου, οι αστυνομικοί δεν πήραν τρίχες από την Τζωρτζίνα, όταν άνοιξαν τον τάφο για να ανασύρουν το τάμπλετ, κάτι που μπορεί να βοηθούσε, ώστε να διαπιστωθεί εάν χορηγήθηκε κεταμίνη στο παιδί, όταν έπαθε την πρώτη ανακοπή και είχε νοσηλευτεί στομ Καραμανδάνειο.

Πηγή: news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr