search-button
cross-out

Θρήνος στη Σαντορίνη: Το συγκινητικό “αντίο” στο Μανώλη που «έφυγε» στην άσφαλτο

Ο Γιώργος Κατσίπης αποχαιρετά ένα ακόμη νέο της Σαντορινιάς κοινωνίας – Το συγκινητικό μήνυμα
Θρήνος στη Σαντορίνη: Το συγκινητικό “αντίο” στο Μανώλη που «έφυγε» στην άσφαλτο

”Έφυγε από κοντά μας ακόμη ένας νέος άνθρωπος της Σαντορινιάς κοινωνίας  ο Μανώλης Βαζαίος γνωστός ως ‘’ Κουνελης ‘’

Μια ξεχωριστή και εκρηκτική προσωπικότητα ενός ανθρώπου που μπορεί να βιάστηκε να μεγαλώσει, η ζωή όμως στην πορεία του φύλαγε μια μεγάλη αλλαγή,  με αποτέλεσμα να κριθεί και να σχολιαστεί πολύ προς το τέλος της ζωής του.

Μια ευαίσθητη ψυχή αυτό ήταν ο Μανωλης που έτυχε να ακολουθήσει κάποιους δύσβατους δρόμους της ζωής που τον οδήγησαν σε μια περιπέτεια που κανείς δεν ήξερε το τέλος της. Ο Μανώλης ήταν πάντα έτοιμος είχε πάντα τον τρόπο να σηκώνει το κεφάλι ψηλά ακόμη και στα δύσκολα ήταν ένας μαχητής που δεν λύγισε ποτέ.

Ο Μανωλης καθώς φεύγει από την ζωή αφήνει πίσω του ένα λαμπρό παράδειγμα ανθρώπινης αλληλεγγύης όπως όλοι γνωρίζουμε στην ζωή μας είναι καλό να προσφέρουμε βοήθεια και να μην εκμεταλλευόμαστε την αδυναμία κάποιων ανθρώπων καθώς μέχρι να ορθοποδήσουν θέλει υπομονή επιμονή και χρόνο ακόμα και εάν αυτοί επιμένουν ότι μπορούν και δείχνουν δυνατοί να μην τους αφήνουμε μόνους χρειάζονται μια ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα γιατί η απώλεια είναι αναπόφευκτη.

Μανώλη μας ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει, θα σε θυμόμαστε όπως σε ξέραμε λεβέντη, μάγκα και χαμογελαστό κοντοχωριανέ μας .

Αιώνια εις μνήμη αυτού”

Πηγή: cyclades24.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr