search-button
cross-out

Θρήνος στη Θεσσαλονίκη: Κηδεύεται η 14χρονη Γωγώ που πέθανε από πολυοργανική ανεπάρκεια

Στην τελευταία της κατοικία οδηγείται η 14χρονη. Πολυοργανική ανεπάρκεια, συνεπεία σηπτικού σοκ, η αιτία του θανάτου της άτυχης μαθήτριας.
Θρήνος στη Θεσσαλονίκη: Κηδεύεται η 14χρονη  Γωγώ που πέθανε από πολυοργανική ανεπάρκεια

Η 14χρονη είχε υποβληθεί την περασμένη εβδομάδα σε χειρουργική επέμβαση τοποθέτησης γαστρικού δακτυλίου επειδή ήταν παχύσαρκη άλλα μετά το χειρουργείο εκδηλώθηκαν επιπλοκές που της στοίχισαν τη ζωή.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας, ο θάνατος του κοριτσιού προήλθε από πολυοργανική ανεπάρκεια, την οποία προκάλεσε σηπτικό σοκ.

Θεσσαλονίκη: Το «ιατρικό λάθος» και το «μπούλινγκ»
Ο πατέρας της 14χρονης, ο οποίος είναι ιερέας, καταγγέλλει ιατρικό λάθος και ήδη υπέβαλε μήνυση για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά του ιδιώτη γιατρού που χειρούργησε την κόρη του σε ιδιωτική κλινική.

Κατόπιν της μήνυσης διενεργήθηκε, το πρωί της Τρίτης (22.06.2021), νεκροψία – νεκροτομή, στην οποία παραστάθηκε από πλευράς μηνυτή τεχνικός σύμβουλος.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ιερέας, η νεαρή μαθήτρια ήθελε να αδυνατίσει διότι δεχόταν μπούλινγκ στο σχολικό της περιβάλλον για τα κιλά της.

Η εξόδιος ακολουθία της 14χρονης ψάλλεται στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Επανομής.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ, newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr