search-button
cross-out

Θρήνος στην Αχαΐα: Πέθανε ο πατέρας της Αγγελικής που είχε βρει ασφυκτικό θάνατο στη Marfin

Η άτυχη κοπέλα πέθανε στην τράπεζα κατά τη διάρκεια επεισοδίων
Θρήνος στην Αχαΐα: Πέθανε ο πατέρας της Αγγελικής που είχε βρει ασφυκτικό θάνατο στη Marfin

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 92 ετων o αιγιώτης δικηγόρος Χάρης Παπαθανασόπουλος, πατέρας της αδικοχαμένης Αγγελικής που χάθηκε άδικα στις 5 Μαΐου του 2010, όταν εγκλωβίστηκε μαζί με συναδέλφους της στην τράπεζα της Marfin στην, Αθήνα, κατά την διάρκεια επεισοδίων.

Η Αγγελική ήταν έγκυος και άφησε την τελευταία της πνοή, στο τραπεζικό υποκατάστημα μετά την εκδήλωση φωτιάς από μολότοφ που πέταξαν μέσα στον χώρο κουκουλοφόροι. Από την τραγική στιγμή που έφυγε από τη ζωή η Αγγελική, οι γονείς της ζούσαν τον απόλυτο θρήνο. Δεν ξημέρωνε ημέρα που να μην σκεφτούν το πόσο άδικα έφυγε το παιδί τους. Ο θάνατος της Αγγελικής τούς στιγμάτισε.

Εκείνη την ημέρα ημέρα, οπότε η Αθήνα φλεγόταν. Τουλάχιστον 150.000 διαδηλωτές σύμφωνα με την αστυνομία (διπλάσιοι, κατά άλλες εκτιμήσεις), πραγματοποιούσαν πορεία κατά του Μνημονίου. Στις 2 το μεσημέρι, η πορεία πέρασε από την Σταδίου. Στον αριθμό 23, στην Marfin Bank, τρεις κουκουλοφόροι σπάνε το τζάμι της εισόδου. Πετούν μία μολότοφ και αμέσως μετά ένα μπουκάλι με βενζίνη. Οκτώ εργαζόμενοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα στο κατάστημα της τράπεζας. Οι πέντε κατάφεραν να βγουν σώοι, τέσσερις γυναίκες και ένας άνδρας. Τρία άτομα εγκλωβίστηκαν και πέθαναν. Η Αγγελική Παπαθανασοπούλου, 32 ετών και έγκυος, ο Επαμεινώνδας Τσάκαλης, 36 χρόνων και η Παρασκευή Σούλια, 32 χρόνων.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr