search-button
cross-out

Θρήνος στην Πάτρα για τον 29χρονο αστυνομικός που έχασε τη ζωή του στην καταδίωξη – Πώς το έμαθαν οι γονείς του

Ο 29χρονος αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια καταδίωξης δύο ύποπτων οχημάτων από την περιοχή της Νίκαιας στην περιοχή του Ασπροπύργου.
Θρήνος στην Πάτρα για τον 29χρονο  αστυνομικός που έχασε τη ζωή του στην καταδίωξη – Πώς το έμαθαν οι γονείς του

Απέραντη θλίψη στην τοπική κοινωνία στην Πάτρα προκάλεσε ο θάνατος του 29χρονου αστυνομικού, που έχασε την ζωή του σήμερα τα ξημερώματα κατά τη διάρκεια καταδίωξης στην Αθηνών – Κορίνθου.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ Χρήστο Κουρουνιώτη.

Σύμφωνα με το pelop.gr, ο αδελφός του είναι επίσης Αστυνομικός και υπηρετεί σε μάχιμη υπηρεσία, στην Αχαΐα. Η οικογένεια του 29χρονου διαμένει στα Δεμένικα Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, την οικογένεια του άτυχου αστυνομικού ενημέρωσε ο ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ, που βρέθηκε δίπλα τους από την πρώτη στιγμή.

Ήδη η οικογένεια που διαμένει στα Δεμένικα και έχει έναν ακόμη γιο αστυνομικό που υπηρετεί στην Πάτρα, μεταβαίνει Αθήνα.

Πώς συνέβη το ατύχημα

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός του ύποπτου αυτοκινήτου έκανε απότομη αλλαγή κατεύθυνσης προκειμένου να αποφύγει τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα η μοτοσικλέτα της ομάδας ΔΙΑΣ που συμμετείχε στην καταδίωξη να πέσει πάνω σε περιπολικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος 29χρονος πετάχτηκε 60 μέτρα μακριά λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης.

Οι δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που επέβαιναν στη μοτοσικλέτα μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο “Θριάσιο” νοσοκομείο, όπου ο ένας εκ των οποίων κατέληξε.

Ο συνάδελφός του νοσηλεύεται διασωληνωμένος και σε σοβαρή κατάσταση.

Η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει ένα άτομο που επέβαινε στο ύποπτο όχημα, ενώ για αρκετή ώρα λόγω του τροχαίου δυστυχήματος τμήμα της Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου παρέμεινε κλειστό.

tilestwra.com

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr