search-button
cross-out

Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο για τον άτυχο Αλέξανδρο Λάμπη – Πέθανε μπροστά στα μάτια της μητέρας του

Ο ξαφνικός θάνατος του 22χρονου παίκτη της Ηλιούπολης, Αλέξανδρου Λάμπη έχει σοκάρει το ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον νεαρό παίκτη μάλιστα να πεθαίνει μπροστά στη μητέρα του λίγες ημέρες πριν από τα γενέθλιά του.
Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο για τον άτυχο Αλέξανδρο Λάμπη – Πέθανε μπροστά στα μάτια της μητέρας του

Βαρύ είναι το πένθος στο ελληνικό ποδόσφαιρο για τον Αλέξανδρο Λάμπη, που κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του ματς της Ηλιούπολης με την Ερμιονίδα για την Γ’ Εθνική. Ο άτυχος παίκτης κατέρρευσε στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, χωρίς προφανή λόγο και ενώ εκτελούσε ένα πλάγιο άουτ. Οι δραματικές στιγμές μάλιστα εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια της μητέρας του, η οποία είχε πάει να παρακολουθήσει τον γιο της, που στις 25 του Φεβρουαρίου μάλιστα είχε γενέθλια και θα γινόταν 23 χρονών.

Η προσωρινή ανάνηψή του με απινιδωτή στο γήπεδο έδωσε ελπίδες, αλλά τελικά έχασε τη μάχη αμέσως; μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.  Εκτός πάντως της Ηλιούπολης, συλληπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και ο Απόλλων Αθηνών, από όπου ο παίκτης είχε ξεκινήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα. Ο παίκτης είχε παραχωρηθεί δανεικός στη Καλλιθέα, ενώ από το καλοκαίρι του 2020 είχε μετεγγραφεί στην Ηλιούπολη.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης

Σήμερα θρηνούμε για τον δικό μας Αλέξανδρο. Ο Αλέξανδρος Λάμπη, ένα δικό μας παιδί έφυγε από τη ζωή τόσο νωρίς. Την ώρα που έκανε αυτό που αγαπούσε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Έπαιζε ποδόσφαιρο όπως έκανε από μικρός στα τμήματα υποδομής του Απόλλωνα. Έφτασε να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο και συνέχισε με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα της Ηλιούπολης. Η ΠΑΕ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια της στους οικείους του Αλέξανδρου.

ΦΩΤΟ gsilioupolifc

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr